Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Kommentoitu viesti

Ipa Kinnari.
Vieras

#21 Uskonto ja sen arvot.

02.06.2010 20:38

Uskonnon opetus on erittäin tärkeä ja on kuulunut jo Suomen perusopetukseen vuosikaudet. Miksi se nyt poistettaisiin. Samalla tavalla pitäs kieltää muut uskonnot jos ei Kristinuskoa saa opettaa. Ei ole muuta mahdollisuutte edes päästä taivaaseen kuin uskomalla Jeeuksen lunastustyöhön. Sitä ei saa poistaa.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#309 Re: Uskonto ja sen arvot.

2010-11-02 13:18:36

#21: Ipa Kinnari. - Uskonto ja sen arvot.

Uskonnonopetus pitäisi olla valinnainen, ei todellakaan pakollinen. Ja kirkko ja valtio pitäisi todellakin pitää erillään. Omilla uskonnontunneilla keskityttiin vain kristinuskoon, miksi? Onhan maailmassa tuhansia muitakin uskontoja. Ei ole reilua lapsia kohtaan, että heidät yritetään kriittisellä hetkellä aivopestä uskomaan jumalaan.

Mutta että päästä taivaaseen? Aika huono trolli. Ovatko uskovaiset todellakin niin heikkoja ihmisiä psyykeeltään, että heidän pitää uskoa johonkin satuolentoihin, ettei elämä olisikaan niin turhaa? Kyseenalaistakaa tämä, niin alkaa teillekkin avautua aivan uusi maailma.

Kyseenalaistaminen on todella helppoa. Esimerkki: alussa oli vain Aatami ja Eeva, ihmiskunta on polveutunut heistä. What the fuck? Sehän tarkoittaa, että heidän lapset on tehneet keskenään lapsia ja sama jatkuu ja jatkuu. Eli me kaikki ollaan sukulaisia. Miten selitätte tummaihoiset ja kaikki todisteet ajalta, jolloin maapalloa tai universumia ei pitäisi olla yhden kirjan mukaan? Mistä tiedätte, että juuri teidän uskonto on se oikea, ettette päädy vain johonkin kamalaan paikkaan? Ei uskonnoissa ole mitään tolkkua, eikä niiden todenperäisyydestäkään ole minkäänlaisia todisteita. Vai että jokin ikuisuuden tuolla jossain tyhjyydessä istunut, kaiken mahdollisen tiedon ja taidon osaava, yliluonnollinen, näkymätön ja ei materiaalinen olento on vain yksi ''päivä'' päättänyt tehdä maapallon, heittänyt sinne ihmisiä, luonut Saatanan ja helvetin.  Jos ihmiset eivät uskoisi häneen tai rikkoisivat hänen sääntöjään lyhyellä elinkaudellaan, ne sielut menisivät ikuisuudeksi helvettiin. Mitä järkeä tässä on? Eletään muutama vuosi, että päästäisiin helvettiin tai taivaaseen ikuisiksi ajoiksi hillumaan? Raamatusta ja uskonnoista löytyy näiden lisäksi tuhansia ja tuhansia ristiriitoja, joita ei jaksa listata tähän. Huvittavaa, jos joku voi uskoa tämän kaiken ilman mitään kyseenalaistamista. Evoluutio on loogisempi _teoria_, siitä sentään on hyviä todisteita. Vai ovatko evoluutioteorian puolella olevat itse Saatanan kätyreitä? Nyt haluaisin mielipiteitä teiltä ''kuolemaan asti kristitty'' vannoneilta. Enkä kaipaa tähän vastaukseksi mitään säälittäviä lainauksia raamatusta.

Uskonnothan ovat helvetin hyviä kapistuksia ihmisten kontrolloimiseen. Islam on mennyt tässä pisimmälle, jokainen ihminen opetetaan lapsesta asti tähän, että se on ainut ja oikea uskonto. Tunnustaaksesi uskosi Allahille sinun pitää räjäyttää itsesi ja paljon muita ihmisiä.

Kiitos, että sain jakaa aivopieruni tänne. Peace. Vihaajat tulevat vihaamaan. Aina ei mee karkit tasan. Kohdatkaa todellisuus ja alkakaa elämään. En vihaa, vaikka satuolennot olisivatkin elämän tärkein asia. Oravanpyörään on joutunut liian moni. Mutta älkää missään nimessä tuputtako sitä uskoa kenellekkään, vaan pitäkää se omana asiananne, niin ei pala päreet muilta ihmisiltä.

Ps. En allekirjoita.

Pss. Jos saatte minut vakuutettua järkevin argumentein, että tämä olisi hyödyksi niin allekirjoitan saman tien.