Terhi Kiemunki ulos eduskunnasta

Kommentoitu viesti

Rasistit ovat ääliöitä!

#1031

24.03.2016 15:49

Persuissa kaikki on jotain ääripäätä: kiihkouskovaisia BB-talojulkkiksia (Tynkkynen) ja evoluutio-teorian kieltävä opettaja (Huhtasaari) ja sitten näitä juutalaisia vihaavia Rajat Kiinni-tampioita sekä juuri erotettu Käräjäoikeuden lautamies (Jani Salomaa) joka kiusasi monia netissä ja lähetti Sakari Timoselle (Uuninpankkopoika-blogistille) lukuisia herjaavia ja vähätteleviä viestejä - ja niin, hän oli siis tuomari! Lisäksi Hirvisaari joka on lukenut teologiaa ja kuvittelee olevansa Jumala ja kirjoittelee natsisuvakkipas*a-twiittejään ja sitten Kiemunki, Breivikin paras kaveri ja lastenvihaaja.  En ylläty enää mistään! Noh ehkä siitä että Tynkkynen haluaa aloittaa poliisitutkinnan siitä, että joku nimmitti häntä rasistiksi! (hah hah haa!!) Eikös sitä saa mitä tilaa??  Eiköhän kansan oikeustaju ala olla nyt kovilla. Jottain tarttee tehdä. Siksi jakakaa ja allekirjoittakaa!

Vastaukset

Ei päätä ei häntää

#1038 Re:

2016-03-24 17:14:05

#1031: Rasistit ovat ääliöitä! -  

 Ja  vielä nämä hurskailevat Leppäkerttu-nuoret persut, jotka "tietävät", että on olemassa vain ja ainoastaan kaksi sukupuolta. Lienevät käyneet koulunsa  Huhtasaaren oppilaina. 

Huhtasaari on Yes!

#1339 Re:

2016-10-07 12:25:05

#1031: Rasistit ovat ääliöitä! -  

 "evoluutio-teorian kieltävä opettaja (Huhtasaari)"

Oma mielipiteeni, kommenttini ei-perussuomalaisena mutta kylläkin suomalaisena;

Evoluutio ei ole oikeastaan teoria, koska teoria tulisi olla toistettavissa. Maailmankaikkeuden syntyä tuskin voidaan todellisuudessa toistaa. Siksi evoluutio on mielestäni uskonto. Monet ihmiset kuitenkin kannattavat evoluutioteoriaa, koska eivät näin ollen ymmärrä kannattavansa uskontoa nimeltään Evoluutio. Huhtasaari ei ole kuitenkaan tuohon ansaan langennut, josta hän saa kehuni.