Terhi Kiemunki ulos eduskunnasta

Kommentoitu viesti

Yksi lisäsyy vastustaa rasismia!

#1041

24.03.2016 18:29

" Onneksi"  meillä rasistit ja natsit partioivat kaduilla ja turvaavat naisten ja lasten liikkumisen:

Tämän päivän Iltalehdestä poimittua:

Soldiers of Odinin Helsingin-puuhamiehellä rankka rikostausta: Potki ex-vaimoaan päähän

 Torstai 24.3.2016 klo 19.59 IL - Perusteilla olevan Soldiers of Odin Helsinki ry:n yhteyshenkilöksi merkitty helsinkiläismies on tuomittu lukuisista väkivaltarikoksista. Patentti- ja rekisterihallituksen mukaan perustettavan yhdistyksen yhteyshenkilö on 40-vuotias helsinkiläismies, joka on tuomittu lukuisista väkivaltarikoksista.Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen vuonna 2010 vuoden ja kahden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen ex-vaimonsa pahoinpitelystä.Käräjäoikeuden tuomion mukaan mies oli potkinut maassa makaavaa naista useita kertoja päähän. Naisen tärykalvo puhkesi ja hänen hampaansa vääntyivät.

Myöhemmin samana vuonna mies tuomittiin jälleen 30 päiväksi vankeuteen toisesta ex-vaimoonsa kohdistuneesta pahoinpitelystä.Käräjäoikeuden tuomion mukaan mies oli lyönyt naista nyrkillä kasvoihin ja kuristanut tätä kaulasta. Pahoinpitelyjen välillä oli neljä kuukautta. Mies ja nainen olivat tekojen aikaan vielä naimisissa. Nainen haki avioeroa toisen pahoinpitelyn jälkeen. Pariskunta tuomittiin avioeroon loppuvuodesta 2010.

Kahden pahoinpitelytuomion lisäksi 40-vuotias helsinkiläismies on tuomittu aikaisemmin muun muassa törkeästä pahoinpitelystä.Tampereen käräjäoikeus tuomitsi miehen vuonna 2004 vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen kahdesta törkeästä pahoinpitelystä. Käräjäoikeuden tuomion mukaan mies oli viiltänyt asunnossaan kahta miestä useamman kerran puukolla kasvoihin. Teot tapahtuivat ilman mitään syytä.

Edellä mainittujen lisäksi mies on tuomittu törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä petoksesta. Petostuomio on vuodelta 2015.

KYLLÄPÄ TULI TURVALLINEN OLO! ONNEKSI MEILLÄ ON RASISTIT JA PERSUT TURVAAMASSA SUOMALAISTEN TURVALLISUUS!

Kiemunki ja persut pitävät Odineita erittäin hyödyllisinä. On siinä päättäjät!!

 

 

Vastaukset


Vieras

#1047 Re:

2016-03-24 20:27:44

#1041: Yksi lisäsyy vastustaa rasismia! -  

 Ja näiden kiitettävien turvaajien joukkoon kuluu myös Lea Mäkipää.