Pankkiautomaatin palautus Espoon Karakallioon

Kommentoitu viesti

Ei elätetä pankireita.

#18

02.04.2016 14:57

On pankeilta eläkkeeläisten, vammaisten halveksintaa kun otto ja maksuautomaatti siirretiin Karakalliosta.

Kyllä pankkiirit ja veropakolaiset verottaa vammaisia ja säästäjiä 

ottoautomaatto tulee olla siinä mistä se siirrettiin , Veropakolaisena Ruotsissa nautitaan, ja säästäjien elättinä on hyvä pöljästellä.

 

On yksi keino joka on jos ottoautomaatti ei palautu, niin tilataan pankista 5 ja 10 euron seteleitä niin paljon,että ei heti tarvitse ottoautomaatteja haeskella henkilökohtaisesti olen ajatellut,että noin 10,000 euroa nostan, miin ei tarvitse heti ottoautomaatteja etsiä, tilataan pankista se määrä seteleitä kun haluaa, pankin on ne luovutettava, säästäjän omia varoja,

ainoastaan sen verran tilillä tulee olla varoja,että suoraveloitukset voi pankki maksaa, 0 % korolla ei ole mitään järkeä pankintilillä 

säilyttää varoja vaikka jos muuta ei ole niin sohvatyynyn täytteenä.

 

Pidän pöyristyttäväna pankkien menettelyä, jos ottoautomaattien hallinoiva yhtiö kieltäytyy pankit siirtäkää tälläiseltä yritykselta ottoautomaattien hallinta toiselle yritykselle.

Onko pankit asiakas ystävällisiä ja asiakas palvelioita???.

Vastaukset


Vieras

#19 Re:

2016-04-03 05:37:44

#18: Ei elätetä pankireita. -  

 Olen aivan samaamieltä. pankkiirit posvoaa vanhuksia , vammaisia ja säästäjiä, eikun säästöt pois pankeista, ei 0 % korolla ole mitään aihetta pitää varojaan pankissa, Veropakolaisten rosvottavana. Esim: Ruotsiin Suomesta veropakolaisen maanpetturin elättämiseksi.

 

Nimimerkki: Toivon Karakallion asukkaille yhteistoimintaa