Terhi Kiemunki ulos eduskunnasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1295 Re:

06.04.2016 17:55

#17: -  

 Ja muslimitko on sopeutuneet? Te suvakit aina luulette, että sopeutuminen tarkoittaa sitä, että pitäisi samaistua jonkun indentiteettiin kuten tyypilliseen suomijuoppoon tai hyvin hiljaiseen suomalaiseen. Ei se tarkoita luonteenpiirteen muokkaamista, vaan sitä, että uusi asukas sitoutuu uuden kotimaansa lakeihin ja hyväksyy ne, eikä ala tuoda omia tapojaan ja lakejaan, jotka RIKKOO ihmisoikeuksia, kuten joissakin kulttuureissa on ok kivittää homoja ja raiskata naisia ilman seurauksia. Meillä ei näin saa tehdä, joten homot ja naiset on jätettävä rauhaan. Thaimaalaiset, japanilaiset, vietnamilaiset ja kiinalaiset sopeutuu parhaiten Suomeen, kiitos heille! He ovat parhaimpia maahanmuuttakia, joita olen tavannut. Arvostavat työtä ja opiskelua sekä kunnioittavat mm. vanhempia ja luontoa. Heidän uskontonsa ovat enemmän elämänfilosofioita. 

Vastaukset


Vieras

#1296 Re: Re:

2016-04-07 08:24:03

#1295: - Re:  

 Terhi Kiemunki ristiinnaulittiin, sopii pääsiäisen teemaan. Muslimit juhlivat terroristien pommi-iskuja vokeissa, mikä on selkeä vihamielisyyden osoitus meitä vääräuskoisia kohtaan,te kivitätte ihmistä joka haluaisi suojella meitä näiltä väkivallan ihannoijilta, raiskauksilta, sharia- lailta. Haluatteko jättää lapsillenne ja lastenlapsille perinnöksi lasten sukuelinten silpomiskulttuurin, lapsiavioliitot? Islam muuttuu vaaralliseksi meille kristityille jos se saa vähänkin jalansijaa. Feministien, jos heitä vielä on,  pitäisi enemmän ottaa islaminuskoisten naisten alistaminen esille, en ihmettele jos he eivät uskalla, Terhi Kiemunki on varoittavana esimerkkinä ettei islamin keskiaikaista uskontoa saa arvostella. ja Te allekirjoittaneet toteutatte Islamisaatiota valitettavasti. Tämän adressin allekirjoittaminen on hyväksyttyä vainoamista kun se tehdään suvaitsevaisuuden eli tekopyhyyden nimissä, koska rasistinleiman saanut on ihmisarvon menettänyt teidän silmissänne ja Te olette korottaneet itsenne allekirjoittamalla tähän adressiin, toivottavasti Terhin kaltaisia isänmaan puolustajia löytyy enemmän, koska haluan lapsilleni turvallisen tulevaisuuden.

timo

#1297 Re: Re:

2016-04-07 09:42:44

#1295: - Re:  

 Tiedoksi, että  Kiinassa on ja Thaimaassa myös muslimeja, jälkimmäisessä viitisen prosenttia, Kiinassa heidän lukumääränsä on tuollaiset parisenkymmnetä miljoonaa. Oletko ihan varma ettei Suomeen muuttaneissa hyvissä thai- ja kiinalaismaahanmuuttajissa ole näitä hirveitä muslimeita, hui kauhistus! Teitä Kiemungin kannattajia ei voi kovin sivistyneiksi kehua.