vr_lisämaksu

Kommentoitu viesti

Tukehtukaa adressiinne.

#16 Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

03.11.2011 11:18

#15: Mira - Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

Jos menet Orivedeltä Tampereelle niin voit ostaa paluulippusi tampereen lipputoimistosta. Mikäli on suljettu, niin lippuautomaateista. Mikä tässä on niin vaikeaa?!

Ja että kaverisi ei pystynyt ostamaan paikkaa täyteen osastoon.. Haloo! Ylläri ettei pystynyt.. Mäkään en pystynyt ostamaan lippua täydelle lennolle, mutta en sentään ole niin tyhmä että kuvittelisin sen olevan palveluntarjoajan vika. Mikäli juna on täynnä niin se on täynnä!

Tämä lisämaksu on hyvä. Se ohjaa ihmisten ostoskäyttäytymistä. Pankeilla on sama politiikka, jos maksat laskusi tiskillä niin joudut maksamaan lisämaksua 8 e/lasku. Eipä sielläkään käy selityksenä, että ei ole nettiä kotona.. Maailma muuttuu, koittakaa muuttua mukana. Vaihtoehtona on paikalleen jämähtäminen ja itsensä nolaaminen.

Tämä vitosen "lisämaksu" on tullut jäädäkseen. tottukaa asiaan ja kohdistakaa energianne johonkin järkevämpään, vaikka vanhusten yksinäisyyden poistoon.

 

Vastaukset

Mira

#17 Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

2011-11-03 15:48:21

#16: Tukehtukaa adressiinne. - Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

Ah, aivan. Joo tuo feilas mun esimerkissä. Mut jos meneekin johki, mis ei oo lipunmyyntitoimistoo. Niiku vaik Orivesi-Jämsä. (Käytän tosiaan esimerkkei täst lähelt, mis ite asun.) Puhummekin nyt niistä asemista, joilla ei ole lipunmyyntitoimistoa, ja ainoa automaatti ei toimi.

 

Se osasto ei ollut täynnä, kuten huomaisit, jos olisit lukenut tekstini uudelleen. Siellä oli lähes tyhjää, mutta jostain syyst' automaatin mukaan se oli täynnä, eikä koko junaan pystynyt hän ostamaan lippua. Eikä se ollut täynnä.