Adressi Vantaan erityisluokkakeskittymien purkamista vastaan

Kommentoitu viesti


Vieras

#82 Re: Aika kummallinen tulkinta tuosta koulujen palautteesta...

05.11.2011 10:02

#81: - Aika kummallinen tulkinta tuosta koulujen palautteesta... 

Olen samaan mieltä. Kummallista tulkintaa...

En tiedä mikä on Turbo-kysely. Kävin kuitenkin katsomassa yhteenvetoa ja lausuntoja. (Asiasta syvällisemmin ymmärtämättä) maalaisjärjellä tulkittuna yhteenveto on varmaan tehty joistain muista lausunnoista... ? Kuka on tehnyt tällaisen virheellisen ja yksisilmäisen yhteenvedon?

Vastutan nyt erityisluokkakeskittymien purkamista!

Vastaukset


Vieras

#83 Re: Re: Aika kummallinen tulkinta tuosta koulujen palautteesta...

2011-11-05 10:46:02

#82: - Re: Aika kummallinen tulkinta tuosta koulujen palautteesta...

Hei!

 

Siis selvennykseksi, mikäli olen ymmärtänyt nämä asiakirjat oikein:

Osoitteessa www.vantaa.fi/opetus on oikeassa yläkulmassa PERUSOPETUKSEN UUDISTUS -linkki. Siitä klikkaamalla pääsee kaikkiin julkistettuihin asiakirjoihin käsiksi.

NYT AJANKOHTAISIMMAT ASIAKIRJAT OVAT

PERUSOPETUKSEN TOIMENPIDEOHJELMAESITYS 2.11.2011 on toimenpideohjelman luonnoksen (julkaistu syyskuun alussa) ja lausuntojen pohjalta tehty toimenpideohjelmaesitys, jota siis tullaan esittämään opetuslautakunnalle hyväksyttäväksi.

ESITYKSET OPETUSLAUTAKUNNAN KOKOUKSEEN 7.11.2011 se esityslistan osa, jossa tämä asia esitellään.

KOOSTE LAUSUNNOISTA 2.11.2011 kaikki toimenpideohjelman luonnoksesta määräaikaan mennessä annetut lausunnot. 145 lausuntoa, joista tulee yhteensä lähes 200 sivua. (lausuntoja mm. henkilökunnalta, koulujen johtokunnilta, oppilaskunnilta, ammattijärjestestöiltä jne.)

YHTEENVETO LAUSUNNOISTA TYYPEITTÄIN 2.11.2011 sivistysviraston tekemä yhteenveto edellisen tiedoston lausunnoista. Yhteenvedossa on todella paljon tulkiten jaoteltu lausunnot kolmeen kategoriaan: kannatetaan, ei selvää mielipidettä, vastustetaan. Ilmeisesti ideana se, mikä on kanta koko perusopetuksen uudistukseen (koulupsykologien toimenkuvan muutos jne.) ei siis pelkästään erityisoppilaiden siirtäminen lähikouluihinsa.

Muut sivulla olevat tiedostot ovat "vanhoja". Niillä ei nähdäkseni ole enää merkitystä.