Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

4701
Vieras

#4701

25.08.2016 11:26

EU:n turvallisuuden- ja yhteisen tiedustelun kehittäminen vaatii yställismielisiä, neutraaleja ja kannassaan harkitsevasti pidättyviä suhteita kaikkiin lähi-idän alueen valtioihin, joissa on korkea tai huomattavan korkea innovaatinen potenttiaali, etenkin sotilastekniikan alueella. Israel tunnetaan ainoana maana, joka on onnistunut kehittämään tutkan, jossa näkyy myös häive hävittäjät- ja lentokoneet (ja uuden polven ohjukset). Uudistunut tekniikka yltää osin myös horisontin taakse. Tämä on hyvin merkittävää, koska kaukoohjattavien isojen lennokkien (ja ohjusten) tekniikka on kehittynyt siihen suuntaan, että ne:
- a) ei näy missään tavallisessa sotilastutkassa,
- b) pystyvät kantamaan huomattavia lasteja, mm. ydinpommin, vetypommin ja likaisen pommin sekä kemiallisen pommin.( Pelkkä salkkuydinpommi painaa alle 50 kg, ja pystyy tekemään kerralla selvää koko Helsingin keskustasta. Jos salkun kuoret poistetaan ja se laitetaan lennokkiin, saadaan vähintään 2 kertainen tuhovoima samalla 50 kilolla hyöty lastia, jolloin lennokki voi olla pieni ja halpa valmistaa, etenkin jos se laukaistaan lähialueelta sukellusveneestä).
- c) toiminta säde on tavallisesti mykistävän pitkä, tuhat - tuhansia kilometrejä,
- d) ne pystyvät lentämään korkean tekniikan avulla hyvin matalalla, kaikkien tavallisten sotilastutkien ulottumattomissa.
- e) Laukaisu alustana voidaan käyttää vaikka pintaantunutta sukellusvenettä, josta niitä saadaan ilmaan n. 3 min/kappale, riippuen lennokin koosta, ja ominaisuuksista.
- Israelilla on siis PUOLUSTUS tekniikkaa, jolla alueen vartiointi onnistuu erittäin hyvin, ja jonka avulla sotilaallinen puolustaminen saadaan Sveitsin tasolle, siis tasolle, jossa ei hyökkääjällä ole mitään etulyönti asemaa tai mahdollisuuksia, mikäli käytössä on myös ilmapuolustus ohjus kilpi. Mielestäni EU:n olisi pantava Venäjä mielisen vasemmiston jarrutuksesta huolimatta sovittu yhteinen EU puolustusarmeija ja tiedustelu pystyyn, ja taattava koko EU alueen kaikkien asukkaiden ja etenkin tuotannon turvallisuus siten, että pääpaino on hyökkäyksen torjuminen, ja sen tekeminen hyökkääjälle niin kalliiksi, että vihanpito ja aiheettomat "suur (rosvo)valta" vaatimukset ei kannata mienkään. >Tämä takaa sen, että pääomat pysyy EU alueella, eikä lähde pois, vaan lisääntyy, sillä SUURPÄÄOMA VIIHTYY VAKAISSA, TURVALLISISSA OLOISSA JA MAISSA. Suurpääoma ei ole TYHMÄÄ, nämä luonnolliset ja juridiset henkilöt kyllä osaa laskea politikkoja paremmin, että mikä kannattaa ja mikä ei, ja missä. PAINOTAN että Israel suunnittelee suurimman osan Kiinan kansantasavallan aseista. Ne alkaa olla sitä luokkaa, että ainakin Kiinan puolustus on varsin hyvässä kunnossa. Israel on myös auttanut Kiinaa mikropiirejen valmistuksessa, Kiina tuottaa 15% maailman mikropiireistä, ja suunnittelee kasvattavansa tuotannon 50% vuoteen 2020 mennessä, ja ainut joka voi sen estää, on yllätys yllätys, ISRAEL. Israelilla on siiis paljon muutakin kauppataraa ja etenkin tekniikkaa, joilla saadaan mm. viestintä toimimaan ydinpommeista ja e-pommeista huolimatta. Ja Kas Kas, heillä on siis kaikki se, millä arvaamaton Venäjä saadaan muuttumaan muotoon ennakkoon helposti arvattava.


  Tiedossa on myös se, että Israelin poikotoimisen kannattajilla on yksi yhteinen ystävä, nimittäin Venäjä. Se hyötyy erittäin paljon taloudellisesti siitä, että se saa estettyä EU puolustusen- ja tiedustelun sovittujen ja allekirjoitettujen artiklojen käytäntöönpanon " Venäjä mielisten ystäviensä" tuella. VENÄJÄ on siis VIHAMIELINEN, sortava ja orjuuttava vihollinen, joka käy aktiivista informaatio, kyber ja talous sotaa, hankkien näin kaiken tarvitsemansatavaran ym. pilkka hintaan, usein täysin ilmaiseksi.

Ukraina ja Krim on tästä hyvä esimerkki. Venäjän toimia ei olisi Ukrainassa, jos EU:ssa olisi yhteinen EU-army sekä tiedustelu ja armeijalla yhteinen johto. Nyt EU maissa armeijan johtajina on virkamiehistön kautta nais politikot ja muut sabotöörit ja pelurit, jotka ei halvaannuttavan Venäjä mielisyyden takia "tajua" koko puolustautumis asioista ja niiden tarpeista mitään. Heidän mandransa on, että : "Ei Venää Tarvitse Pelätä". He ovat tietoisesti sotkeneet koko puolustuksen ja etenkin tiedustelun, ja nyt 27 maata vaihtaa vain SENSUROITUJA tietoja, ja edes informaatio verkot ei ole salattuja (paiti muilta kuin tavallisilta ihmisiltä), koska verkon ja niiden tekniikan toimittaa on aina vieras taho, siis ei oma "hovihankkija". Salaustekniikan purkukin on edennyt tasolle 10 merkin salasana murretaan päivässä, ja ennakoivalla ohjelmalla alle tunnissa. Tästä seuraa, että VIHOLLINEN aina tietää, mitä viestitään, ja kuka viestii, ja missä.  Ja LISÄKSI Venäjä mieliset politikot tilittävät asiat aina Venäläisille yhdys asiamiehilleen, jotka toimivat mm. Eu avustajina (pitkäaikaisina virkamiehinä ja vakoojina matalalla profiililla, saaden usein palkinnoksi vain jotain, minkä Venäjä pystyy järjestämään ilmaiseksi oman verkkonsa kautta), ja jotka antavat Venäläisten ohjeet ja raamit ( algoritmit ja pararitmit), mitä pitää sensuroida, sanoa ja toimia, ja miten ja mitä kannattaa tuntea ja mitä vastustaa ja mitä puolustaa.
- Koko Eu puolustus ja tiedustelu on siis varsin kallis ja tehoton Venäläinen VITSI. Epäyhtenäinen Eu alue on Hankinta Paratiisi sitä hyväksikäyttäville suur (rosvo) valloille. Lisäksi:  kun kaikki asiat tehdään hölmöläisten tapaan aina 27 kertaa päällekkäin, ja naapurimaita haitataan/sabotoidaan väärällä, sensuroidulla tiedolla, niin lopunkin tiedustelun turvallisuus ja työmoraali heikentyy. Ja Venäjän liikkeelle panema pakolaisvirta ohjataan aina toisiin maihin kaikkien säädösten vastaisesti. Ja kun mitään yhteistä ja uskottavaa ja SALATTUA viestintää ei ole, ja kun vielä EU pitää ovea auki "Suurvaltojen" sabotoinneille, know-how varastelulle, ja tiedonhankinnalle, ja antaa itseään ohjata kohti taloudellista perikatoa koko toiminnasta "vastaavien" politikkojen kautta; niin ei voi kuin ihmetellä sitä intoa, jolla ollaan hankkimassa turvattomuutta, yllätys sotaa, ja alhaista elintasoa Know-How tekniikan ym. vuotojen, ja salassa pidettävien perusasioiden vuotojen kautta. Eikö edes Saksalaisille muistu mieleen se raiskaus sota, johon Venäjä syyllistyi II maailmansodan yhteydessä 1945 ja 1946. Nyt se on hankkinut uudet raiskarit, kun tietää lopputuloksen. Vihaa pitää lietsoa, ja teot täsmäyttää viattomiin, niin se laittaa oman "kylvöksen" aina alkuun.
- Venäjän politiikka ja päämäärät on siis tiedossa. Niinkuin se on toiminut aiemmin, niin se toimii aina. Sen päämäärä on hajoittaa koko EU, ja jatkaa sitten eri maiden käyttämistä alusmaina, jolloin se saa tavaraa ja elintarvikkeita halvemmalla kuin mitä tuotanto kustannukset on. Päämäärään päästäkseen se on  6 viimevuoden aikana mm. :

 a) v. 2010 murhannut koko Puolan johdon syy: Johto ei ruvennut toimimaan EU:ta ja Natoa hajoittavana myyränä, ja tiedonhankinta ketjuna. Tarkoitus oli saada koko NATO tekniikka ja tiedustelu ilmaiseksi haltuun, jolloin omien laitteiden kehittäminen halpenee n. kertoimella 100. 97 maan ylimmän johdon saaminen samaan lentokoneeseen ja Venäjän ylle on temppu, joka onnistuu vain Venäläisiltä. Tänä vuonna, ja niinkuin aina, Venäjä palkkaa 85% kaikista valmistuneista insinööreistä edelleen valtion palvelukseen, etupäässä rakentamaan sota-aseita, ja louhimaan luolastoja, tekemään mittatilaus tavaroita ulkomaiden tiedustelun tarpeisiin ym... Loput 15% pyörittää kulutustavara puolta, ja selvää on, että tekniikka ja tieto on pakko varastaa ulkomailta että edes kodinkoneita olisi kaupassa, tai autoja, mutta tavallisesti nekin on tuonti tavaraa. VENÄJÄ ei tuota edes omaa ruokaansa, jota se syö, tai vaatteita tai autoja, tai elektroniikkaa sotakoneisiinsa. Mikropiirien tuotanto on kallis, mutta välttämätön asia, ja 1/4 tehoinen mikropiiri tulee heille maksamaan n 7 kertaa enemmän, kuin mitä sen hinta on kaupassa EU:n alueella. Yrittäjät on edelleen valtion vihollisia, josta seuraa, että korruptioitunut kasakka henkinen rikollis armeija pitää valtaa, ja oikein nauttii kaikkien, etenkin maatalous alan yrittäjien kiduttamisesta ja omaisuuden varastamisesta. Maassa ainut tapa pitää valtaa on rikollinen korruptio, joka takaa, että miesten kuolleisuus on suuri, ja kaikki, joilla jotain omaisuutta on, ovat maan johdon innokkaita ja lojaaleja kannattajia.
  b) Tämän jälkeen Ukrainassa: Venäjä miehitti laittomasti Krimin. Näin se sai Ukrainan öljyn hallintaansa, ja myy nyt Ukrainalle heidän omaa öljyä ja kaasua. Mustanmeren öljyt ja kaasu kuuluu sille, jolla on hallussaan KRIM.
Valtaus SOTA oli siis itse itsensä rahoittava voitollinen operaatio. Mitään muita ryöstö-sota operaatioita häikäilemätön Venäjä ei tee.
Nyt (25.8.2016) Venäjä on aukasemassa maaväylää Krimille, ja ampuu raskasta tykistötulta pelkästään kerrostalo ja omakoti talo kohteisiin, että saisi siviilit vetäytymään pois Itä-Ukrainan vastaiselta rintamaaltaan (n. 15 km matka). Tämä tarkoittaa sitä, että tiedossa on uusien maa-alueiden valtaus, ja harkittu sodan pitkittäminen siten, että se rasittaa taloudellisesti maksimaalisesti koko Ukrainaa, ja samalla Venäjä lietsoo AGITAATTOREIDENSA kautta sodan vastaista mielialaa, teemalla:"annetaan maat Venäjälle, niin ne rauhoittuu, ja meidän käy hyvin", ja kaiken huipuksi Venäjä toimii Venäjä mielisten politikkojen kautta siten että:
- korruptio lisääntyy,
- tehoton päättäminen lisääntyy, raukkamaisuus ja egoismi lisääntyy päätöksenteossa, jolloin demokratia tukahdutetaan,
- ja kansalaisilta viedään kaikki turvallisuus ja toimeentulo, jolloin syyttelyn aloittaminen ja kohteen leimaus käy tuttuun Venäjä tyyliin. Siis ohjatusti, jolloin kykenevät ja luovat miehet saadaan tuhottua terveydenhuollon ja sosiaalipsykiatrian kautta, jota johtaa vain Venäjä mieliset. Samalla luodaan uusia innokkaita Venäjä mielisiä, jotka ei kaihda mitään rikosta ja pitävät salaisuudet ja tottelevat.

TÄTÄ Samaahan Venäjä harrastaa myös EU:ssa, etenkin EU parlamentissa ja virkamiesten kautta.
Ajat ja tilanne on siis sellainen, että Israeliin tarvitaan hyvät välit ja mahdollisimman tiivis ja luottamuksellinen yhteististoiminta on viisasta pitkällä ja keskipitkällä ja lyjyellä tähtäimellä. Painotan, että asiat tulee nähdä tässä järjestyksessä.

Vastaukset

Janne Kananen

#4713 Re:

2019-02-25 11:17:18




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…