Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

4701
Vieras

#4701

25.08.2016 11:26

EU:n turvallisuuden- ja yhteisen tiedustelun kehittäminen vaatii yställismielisiä, neutraaleja ja kannassaan harkitsevasti pidättyviä suhteita kaikkiin lähi-idän alueen valtioihin, joissa on korkea tai huomattavan korkea innovaatinen potenttiaali, etenkin sotilastekniikan alueella. Israel tunnetaan ainoana maana, joka on onnistunut kehittämään tutkan, jossa näkyy myös häive hävittäjät- ja lentokoneet (ja uuden polven ohjukset). Uudistunut tekniikka yltää osin myös horisontin taakse. Tämä on hyvin merkittävää, koska kaukoohjattavien isojen lennokkien (ja ohjusten) tekniikka on kehittynyt siihen suuntaan, että ne:
- a) ei näy missään tavallisessa sotilastutkassa,
- b) pystyvät kantamaan huomattavia lasteja, mm. ydinpommin, vetypommin ja likaisen pommin sekä kemiallisen pommin.( Pelkkä salkkuydinpommi painaa alle 50 kg, ja pystyy tekemään kerralla selvää koko Helsingin keskustasta. Jos salkun kuoret poistetaan ja se laitetaan lennokkiin, saadaan vähintään 2 kertainen tuhovoima samalla 50 kilolla hyöty lastia, jolloin lennokki voi olla pieni ja halpa valmistaa, etenkin jos se laukaistaan lähialueelta sukellusveneestä).
- c) toiminta säde on tavallisesti mykistävän pitkä, tuhat - tuhansia kilometrejä,
- d) ne pystyvät lentämään korkean tekniikan avulla hyvin matalalla, kaikkien tavallisten sotilastutkien ulottumattomissa.
- e) Laukaisu alustana voidaan käyttää vaikka pintaantunutta sukellusvenettä, josta niitä saadaan ilmaan n. 3 min/kappale, riippuen lennokin koosta, ja ominaisuuksista.
- Israelilla on siis PUOLUSTUS tekniikkaa, jolla alueen vartiointi onnistuu erittäin hyvin, ja jonka avulla sotilaallinen puolustaminen saadaan Sveitsin tasolle, siis tasolle, jossa ei hyökkääjällä ole mitään etulyönti asemaa tai mahdollisuuksia, mikäli käytössä on myös ilmapuolustus ohjus kilpi. Mielestäni EU:n olisi pantava Venäjä mielisen vasemmiston jarrutuksesta huolimatta sovittu yhteinen EU puolustusarmeija ja tiedustelu pystyyn, ja taattava koko EU alueen kaikkien asukkaiden ja etenkin tuotannon turvallisuus siten, että pääpaino on hyökkäyksen torjuminen, ja sen tekeminen hyökkääjälle niin kalliiksi, että vihanpito ja aiheettomat "suur (rosvo)valta" vaatimukset ei kannata mienkään. >Tämä takaa sen, että pääomat pysyy EU alueella, eikä lähde pois, vaan lisääntyy, sillä SUURPÄÄOMA VIIHTYY VAKAISSA, TURVALLISISSA OLOISSA JA MAISSA. Suurpääoma ei ole TYHMÄÄ, nämä luonnolliset ja juridiset henkilöt kyllä osaa laskea politikkoja paremmin, että mikä kannattaa ja mikä ei, ja missä. PAINOTAN että Israel suunnittelee suurimman osan Kiinan kansantasavallan aseista. Ne alkaa olla sitä luokkaa, että ainakin Kiinan puolustus on varsin hyvässä kunnossa. Israel on myös auttanut Kiinaa mikropiirejen valmistuksessa, Kiina tuottaa 15% maailman mikropiireistä, ja suunnittelee kasvattavansa tuotannon 50% vuoteen 2020 mennessä, ja ainut joka voi sen estää, on yllätys yllätys, ISRAEL. Israelilla on siiis paljon muutakin kauppataraa ja etenkin tekniikkaa, joilla saadaan mm. viestintä toimimaan ydinpommeista ja e-pommeista huolimatta. Ja Kas Kas, heillä on siis kaikki se, millä arvaamaton Venäjä saadaan muuttumaan muotoon ennakkoon helposti arvattava.


  Tiedossa on myös se, että Israelin poikotoimisen kannattajilla on yksi yhteinen ystävä, nimittäin Venäjä. Se hyötyy erittäin paljon taloudellisesti siitä, että se saa estettyä EU puolustusen- ja tiedustelun sovittujen ja allekirjoitettujen artiklojen käytäntöönpanon " Venäjä mielisten ystäviensä" tuella. VENÄJÄ on siis VIHAMIELINEN, sortava ja orjuuttava vihollinen, joka käy aktiivista informaatio, kyber ja talous sotaa, hankkien näin kaiken tarvitsemansatavaran ym. pilkka hintaan, usein täysin ilmaiseksi.

Ukraina ja Krim on tästä hyvä esimerkki. Venäjän toimia ei olisi Ukrainassa, jos EU:ssa olisi yhteinen EU-army sekä tiedustelu ja armeijalla yhteinen johto. Nyt EU maissa armeijan johtajina on virkamiehistön kautta nais politikot ja muut sabotöörit ja pelurit, jotka ei halvaannuttavan Venäjä mielisyyden takia "tajua" koko puolustautumis asioista ja niiden tarpeista mitään. Heidän mandransa on, että : "Ei Venää Tarvitse Pelätä". He ovat tietoisesti sotkeneet koko puolustuksen ja etenkin tiedustelun, ja nyt 27 maata vaihtaa vain SENSUROITUJA tietoja, ja edes informaatio verkot ei ole salattuja (paiti muilta kuin tavallisilta ihmisiltä), koska verkon ja niiden tekniikan toimittaa on aina vieras taho, siis ei oma "hovihankkija". Salaustekniikan purkukin on edennyt tasolle 10 merkin salasana murretaan päivässä, ja ennakoivalla ohjelmalla alle tunnissa. Tästä seuraa, että VIHOLLINEN aina tietää, mitä viestitään, ja kuka viestii, ja missä.  Ja LISÄKSI Venäjä mieliset politikot tilittävät asiat aina Venäläisille yhdys asiamiehilleen, jotka toimivat mm. Eu avustajina (pitkäaikaisina virkamiehinä ja vakoojina matalalla profiililla, saaden usein palkinnoksi vain jotain, minkä Venäjä pystyy järjestämään ilmaiseksi oman verkkonsa kautta), ja jotka antavat Venäläisten ohjeet ja raamit ( algoritmit ja pararitmit), mitä pitää sensuroida, sanoa ja toimia, ja miten ja mitä kannattaa tuntea ja mitä vastustaa ja mitä puolustaa.
- Koko Eu puolustus ja tiedustelu on siis varsin kallis ja tehoton Venäläinen VITSI. Epäyhtenäinen Eu alue on Hankinta Paratiisi sitä hyväksikäyttäville suur (rosvo) valloille. Lisäksi:  kun kaikki asiat tehdään hölmöläisten tapaan aina 27 kertaa päällekkäin, ja naapurimaita haitataan/sabotoidaan väärällä, sensuroidulla tiedolla, niin lopunkin tiedustelun turvallisuus ja työmoraali heikentyy. Ja Venäjän liikkeelle panema pakolaisvirta ohjataan aina toisiin maihin kaikkien säädösten vastaisesti. Ja kun mitään yhteistä ja uskottavaa ja SALATTUA viestintää ei ole, ja kun vielä EU pitää ovea auki "Suurvaltojen" sabotoinneille, know-how varastelulle, ja tiedonhankinnalle, ja antaa itseään ohjata kohti taloudellista perikatoa koko toiminnasta "vastaavien" politikkojen kautta; niin ei voi kuin ihmetellä sitä intoa, jolla ollaan hankkimassa turvattomuutta, yllätys sotaa, ja alhaista elintasoa Know-How tekniikan ym. vuotojen, ja salassa pidettävien perusasioiden vuotojen kautta. Eikö edes Saksalaisille muistu mieleen se raiskaus sota, johon Venäjä syyllistyi II maailmansodan yhteydessä 1945 ja 1946. Nyt se on hankkinut uudet raiskarit, kun tietää lopputuloksen. Vihaa pitää lietsoa, ja teot täsmäyttää viattomiin, niin se laittaa oman "kylvöksen" aina alkuun.
- Venäjän politiikka ja päämäärät on siis tiedossa. Niinkuin se on toiminut aiemmin, niin se toimii aina. Sen päämäärä on hajoittaa koko EU, ja jatkaa sitten eri maiden käyttämistä alusmaina, jolloin se saa tavaraa ja elintarvikkeita halvemmalla kuin mitä tuotanto kustannukset on. Päämäärään päästäkseen se on  6 viimevuoden aikana mm. :

 a) v. 2010 murhannut koko Puolan johdon syy: Johto ei ruvennut toimimaan EU:ta ja Natoa hajoittavana myyränä, ja tiedonhankinta ketjuna. Tarkoitus oli saada koko NATO tekniikka ja tiedustelu ilmaiseksi haltuun, jolloin omien laitteiden kehittäminen halpenee n. kertoimella 100. 97 maan ylimmän johdon saaminen samaan lentokoneeseen ja Venäjän ylle on temppu, joka onnistuu vain Venäläisiltä. Tänä vuonna, ja niinkuin aina, Venäjä palkkaa 85% kaikista valmistuneista insinööreistä edelleen valtion palvelukseen, etupäässä rakentamaan sota-aseita, ja louhimaan luolastoja, tekemään mittatilaus tavaroita ulkomaiden tiedustelun tarpeisiin ym... Loput 15% pyörittää kulutustavara puolta, ja selvää on, että tekniikka ja tieto on pakko varastaa ulkomailta että edes kodinkoneita olisi kaupassa, tai autoja, mutta tavallisesti nekin on tuonti tavaraa. VENÄJÄ ei tuota edes omaa ruokaansa, jota se syö, tai vaatteita tai autoja, tai elektroniikkaa sotakoneisiinsa. Mikropiirien tuotanto on kallis, mutta välttämätön asia, ja 1/4 tehoinen mikropiiri tulee heille maksamaan n 7 kertaa enemmän, kuin mitä sen hinta on kaupassa EU:n alueella. Yrittäjät on edelleen valtion vihollisia, josta seuraa, että korruptioitunut kasakka henkinen rikollis armeija pitää valtaa, ja oikein nauttii kaikkien, etenkin maatalous alan yrittäjien kiduttamisesta ja omaisuuden varastamisesta. Maassa ainut tapa pitää valtaa on rikollinen korruptio, joka takaa, että miesten kuolleisuus on suuri, ja kaikki, joilla jotain omaisuutta on, ovat maan johdon innokkaita ja lojaaleja kannattajia.
  b) Tämän jälkeen Ukrainassa: Venäjä miehitti laittomasti Krimin. Näin se sai Ukrainan öljyn hallintaansa, ja myy nyt Ukrainalle heidän omaa öljyä ja kaasua. Mustanmeren öljyt ja kaasu kuuluu sille, jolla on hallussaan KRIM.
Valtaus SOTA oli siis itse itsensä rahoittava voitollinen operaatio. Mitään muita ryöstö-sota operaatioita häikäilemätön Venäjä ei tee.
Nyt (25.8.2016) Venäjä on aukasemassa maaväylää Krimille, ja ampuu raskasta tykistötulta pelkästään kerrostalo ja omakoti talo kohteisiin, että saisi siviilit vetäytymään pois Itä-Ukrainan vastaiselta rintamaaltaan (n. 15 km matka). Tämä tarkoittaa sitä, että tiedossa on uusien maa-alueiden valtaus, ja harkittu sodan pitkittäminen siten, että se rasittaa taloudellisesti maksimaalisesti koko Ukrainaa, ja samalla Venäjä lietsoo AGITAATTOREIDENSA kautta sodan vastaista mielialaa, teemalla:"annetaan maat Venäjälle, niin ne rauhoittuu, ja meidän käy hyvin", ja kaiken huipuksi Venäjä toimii Venäjä mielisten politikkojen kautta siten että:
- korruptio lisääntyy,
- tehoton päättäminen lisääntyy, raukkamaisuus ja egoismi lisääntyy päätöksenteossa, jolloin demokratia tukahdutetaan,
- ja kansalaisilta viedään kaikki turvallisuus ja toimeentulo, jolloin syyttelyn aloittaminen ja kohteen leimaus käy tuttuun Venäjä tyyliin. Siis ohjatusti, jolloin kykenevät ja luovat miehet saadaan tuhottua terveydenhuollon ja sosiaalipsykiatrian kautta, jota johtaa vain Venäjä mieliset. Samalla luodaan uusia innokkaita Venäjä mielisiä, jotka ei kaihda mitään rikosta ja pitävät salaisuudet ja tottelevat.

TÄTÄ Samaahan Venäjä harrastaa myös EU:ssa, etenkin EU parlamentissa ja virkamiesten kautta.
Ajat ja tilanne on siis sellainen, että Israeliin tarvitaan hyvät välit ja mahdollisimman tiivis ja luottamuksellinen yhteististoiminta on viisasta pitkällä ja keskipitkällä ja lyjyellä tähtäimellä. Painotan, että asiat tulee nähdä tässä järjestyksessä.

.

#4702 Israel ja Maa: Ehdoton omistusoikeus, mutta EHDOLLINEN HALLUSSAPITO / David Pawson

11.05.2017 17:56

David Pawson; Raamattu avautuu I

1) Ehdoton omistusoikeus:

Jumala sanoi antavansa maan heille ikiajoiksi. Se ei kuitenkaan tarkoittanut, että (he) välttämättä saisivat pitää sitä HALLUSSAAN ikuisesti.

2) EHDOLLINEN HALLUSSAPITO:

Maan hallussapito on ehdollinen asia. Se, asuisivatko he siellä ja nauttisivatko siitä, riippui siitä MITEN HE SIELLÄ ELIVÄT.

5. Mooseksen kirjan sanoma on hyvin yksinkertainen: Saatte pitää maan niin kauan, kuin noudatatte lakiani. JOS ETTE noudata lakiani, vaikka omistattekin maan ja vaikka olenkin antanut sen teille, ETTE ole vapaita asumaan siellä ja nauttimaan siitä.

"Ehdottoman omistusoikeuden" ja Ehdollisen hallussapidon " välillä on ero. Tämä ehto oli yksi niistä asioista, joista Vanhan Testamentin profeetat joutuivat muistuttamaan kansaa. Profeetat näkivät, että KANSAN KÄYTÖS VEISI HEILTÄ OIKEUDEN PITÄÄ MAANSA.

 Tähän päivään saakka Jumalan lupaukset ovat ehdollisia. Ne ovat lahjoja, mutta se, miten me elämme noissa lupauksissa, määrää sen, voimmeko me nauttia niistä.

David Pawson; Raamattu avautuu I

800 000 unkarinjuutalaista jotka Yishuv hylkäsi

#4703 800,000 HUNGARIAN JEWS FOR 10,000 TRUCKS?!

30.07.2017 21:22

 

 

 

 
Keväällä 1944 Natsi-Saksa oli kipeästi kuljetuskaluston ja elintarvikkeiden ym. puutteessa. Hitlerin suostumuksella Eichmann alkoi neuvotella juutalaisten kanssa vaihtokaupoista.

Neuvottelukumppaniksi tuli juutalainen the Relief and Rescue Committeee of Budapest. Komitean johtajia olivat Rudolph (Rezsö) Kasztner, Joel Brand, ja Otto Komoly.

Alueen keskitysleirikuljetuksia ei oltu vielä aloitettu, joten tavoite oli pelastaa mahdollisimman monta juutalaista keräämällä varoja vaihtokauppoja varten muiden maiden juutalaisilta,niiltä, jotka suinkin olisivat halukkaita pelastamaan veljiään varmalta kuolemalta. Neuvottelujen viipyessä kuljetukset aloitettiin, joten rahojen keräämisellä oli kiire.

April 25, 1944: Eichmann enters the negotiation process, inviting Joel Brand to be with him. Eichmann offers to "sell" one million Jews in exchange for certain goods to be obtained outside of Hungary.

10,000 trucks
200 tons of tea
800 tons of coffee
2 million cases of soap
unspecified amount of tungsten

The final proposal was the exchange of 800,000 HUNGARIAN LIVES  FOR 10,000 TRUCKS. 

May 15, 1944: Mass deportations of Hungarian Jews to concentration camps begin.

Brand was to be allowed to go to Istanbul to raise the funds along with Bandi Grosz, another Hungarian Jew.

On May 19, 1944 Brand met with the Yishuv (Jewish community in Mandate Palestine) representatives in Istanbul.

(Hebrew Yishuv, Hebrew: הישוב העברי‎‎) is the term referring to the body of Jewish residents in the land of Israel.)

Brand kiirehti siis mahdollisimman nopeasti rukoilemaan apua Israelin Juutalaiselta yhteisöltä Yishuvilta, jotta he pystyisivät anoman apua juutalaisilta ympäri maailman.

Brand's mission ultimately was not successful.

Juutalainen Yhteisö ei ollut halukas pelastamaan Unkarin juutalaisia kuolemalta.
Artikkeli ei kerro, miksi Israelin ja koko maailman juutalaiset kieltäytyivät. Oliko syynä yksinkertaisesti se, että juutalaisten henkien lunastamiseen vaadittiin rahaa. Vai olivatko Unkarin juutalaiset halveksittuja muiden juutalaisten keskuudessa? Tämä ei asiayhteydestä selviä.

Komitean toinen johtaja, Rudolph Kasztner yritti myös pelastaa Unkarin juutalaisia, omien neuvottelujensa ja omien varojensa puitteissa.  Hänen uhrauksensa tuottivat tulosta:

More than 1,900 Jews, mostly Hungarian Jews, were delivered by train across the Swiss border.
 
 

On the night of March 3, 1957, Rudolph Kasztner became the first Jewish victim of a Jewish political assassination in the State of Israel.

"He [Kastzner] was murdered for what some would consider 'playing God,' determining which Hungarian Jews to save from extermination during the Holocaust. Like Oskar Schindler, Kasztner negotiated with the Nazis to save lives.

Unlike Schindler, however, Kasztner's actions and motives were questioned by Hungarian Holocaust survivors whose families were NOT included in the select group of Jews to be saved."
 

http://www.jewishgen.org/…/  Holocaust/0172_Kasznter_Jews.html
http://killingkasztner.com/
Ne 800 000

#4704 800 000: n verivelka

30.07.2017 21:43

 

Kun Israelin Yishuv ja muun maailman juutalaiset hylkäsivät 800 000 unkarinjuutalaista varmaan kuolemaan, he tahrasivat kätensä vereen. 

Anna anteeksi, Herra, kansallesi Israelille, jonka vapahdit, äläkä lue viatonta verta kansallesi Israelille.' Ja niin se verivelka annetaan heille anteeksi.
Poista keskuudestasi viattoman veren velka, sillä sinun on tehtävä se, mikä on oikeata Herran silmissä.

Tätä verivelkaa täytyy jokaisen muistaa rukouksin, anoen armoa juutalaiselle kansalle, kenelle tahansa, kuka on kätensä vereen tahrannut, yksilönä tai yhteisönä. Meidän tulee rukoilla että Yeshuan veri peittää kaikki verivelat, niin että kansa ja Maa saisi sovituksen veriveloista.

Amen.

 

 


Vieras

#4705 Re: Suomalaislapsia koulutetaan Israelin armeijan taistelulajiin - hyökkäys paras puolustus

14.10.2017 15:57

Jeps

#4706 Re: Koraani netissä suomeksi, jotta voi verrata, mitä Koraani sanoo Jerusalemista, Jeesuksesta jne

24.11.2017 22:12

#2624: - Koraani netissä suomeksi, jotta voi verrata, mitä Koraani sanoo Jerusalemista, Jeesuksesta jne 

"Me olemme tehneet sopimuksen profeettojen - sinun, Nooan, Aabrahamin, Mooseksen ja Jeesuksen, Marian pojan - kanssa. Me olemme tehneet vankan liiton heidän kanssaan, jotta Hän voisi kysyä hurskailta heidän hurskaudestaan. Uskottomille Hän on valmistanut tuskallisen rangaistuksen."

(Koraani 33: 7-8).

 

Koraani löytyy jo netistä suomeksi googlettamalla. Marian suurassa lisää Jeesuksesta.

J.Bond 009

#4707 Re: Erittäin tärkeä adressi!

29.03.2018 18:49

#6: - Erittäin tärkeä adressi! 

Ei niin mukava s-posti näin Pääsiäisenä. Juutalaiset tappoivat meidän herramme Jeesuksen Kristuksen !

Vaikka maaherra kysyin Jeesukselta "Oletko Juutalaisten kuningas?"
Jeesus vastasi: " Sinä sen sanoit" ja te juutalaiset pilkkasitte ja syljeksitte Herramme Krituksen päälle.
Ristiin naulitsitte... 
 
Mutta Jeesus on antanut teille anteeksi, hän on Jumalan poika!
Teidän kansan kärsimys on todella vaikea historiassa, olen lukenut paljon.
Mutta toivon, rakkautta molemmille suuntauksille.
Meillä kaikilla on isä taivaassa joka johdattaa, mutta hän on antanut ihmisille vapauden, tehdä mitä tahtoo.
Toiset tekevät pahaa,toiset hyvää.. Sen nimi on vapaatahto.
 
Ymmärrän hyvin paljon Juutalaisia ja pidän heistä, mutta Jeesus Kristus on minun herrani AINA.
Sen tähden en allekirjoita ja Israelin IDF tappoi Suomalaisen aseettoman sotilaan Khiamissa (lebanon).
En voi hyväksyä Juutalaisten murhaa jossa tapetaan aseettomia rauhanturvaajia, se on sikamaista !!!
 
Rauhaisaa Pääsiäistä ja ymmärrä sinäkin, että Jeesus Kristus on Jumalan poika, rauhan ruhtinas!
 
( Miksi Juutalaisten esinahkat leikataan,kuin muslimien? )
 
TEIDÄN MIELESTÄ, JUMALA EI OLE LUONUT TÄYDELLISTÄ IHIMISTÄ, VAAN TE RIKOTTE JUMALAN LUOMAA.
pepitoinen

#4708 Re: Usko tai älä!

29.05.2018 20:09

#1827: Jumalalle on kaikki mahdollista! - Usko tai älä! 

Kaikki on mahdollisya Jumalalle. Usko Jumalaan on enemmän, kuin mielipiteet maan.

 


Vieras

#4709 Re: ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

29.06.2018 19:07

Vastaus

#4710 Re: Tuomiojan 30-vuotinen sota!

22.10.2018 20:12

#5: Voe, Erkki, Erkki! - Tuomiojan 30-vuotinen sota! 

Suomen ei tarvitse pyytää Israelilta anteeksi yhtään mitään.


Vieras

#4711 Re: Koraani netissä suomeksi, jotta voi verrata, mitä Koraani sanoo Jerusalemista, Jeesuksesta jne

21.11.2018 21:30

Moloch

#4712 Re: "Tuntuu kiusalliselta"

08.01.2019 19:39

#4579: OLLI WARIS - "Tuntuu kiusalliselta" 

Joo, ne pärjää PISA-kokeissa loistavasti. Jatkuvasti sijoilla 38-42/72. Todellista älykkyyttä. Taitaa noobelit sun muut oskarit ja emnyt johtua ihan jostain muusta. Ja syyn sanomisesta saattaa joutua käräjille.

JakobonIsrael

#4714 Re: Geenitutkija torjuu "kadonneet Israelin - heimot Suomessa" - teorian

01.09.2019 12:10

#1877: - Geenitutkija torjuu "kadonneet Israelin - heimot Suomessa" - teorian 

No sehän toi olisi jos suomalaiset olisi Goomerin poikia niinku Askenazit ovat. (King James "askenaz") 

1mo 10:2 Jaafetin pojat olivat Goomer, Maagog, Maadai, Jaavan, Tuubal, Mesek ja Tiiras. 
10:3 Ja Goomerin pojat olivat Askenas, Riifat ja Toogarma. 

 

Ilm. 2:9

 


Vieras

#4715 ''''''''''Re: ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

02.09.2019 18:38


Vieras

#4716 ''''''''''Re: ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

02.09.2019 18:39

;) ___ _s

#4717 ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA'' TM (PATENTOITU SOLVAUS)

12.10.2019 00:35

 

 

ISLAMISTIT PITÄÄ TAPPAA!

      *      

ISRAEL ON KIVA MAA KU TAPPAA HOMO PROPAGANDAA LEVITTÄVIÄ ÄÄRI HINTENDOJA HOMO HINTTI HINTTARI ISLAMISTI HINTTI SEXSUAALEJA!

 

PS.*MUHAMED ON HOMO!

 

 

VOIMIA VAAN SUUR ISRAELIN RAKENTAMISEEN JA PYHÄÄN SOTAAN HOMO´K ISLAMISTEJA VASTAAN!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

12.10.2019 14:31



Vieras

#4719

12.10.2019 21:22

ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA


Vieras

#4720 Re:

17.10.2019 14:37

#4719: -  

NO NÄIN ON!

ANTI EU

#4721 ANTI NATO USA EU YK !

17.10.2019 23:35

AMERICCA ON MAAPALLON PÉRSEREIKÄ

 

(HETRI EE:*UUN JÄLKHEEN)

tavallinen

#4722 Re:

22.02.2020 16:33

#20: -  

tuota juuri piti sanoman.

enempi ' tietoa>

Israelilainen laite muuttaa ilman vedeksi ja puhdistaa saastuneen veden juomakelpoiseksi – markkinoi ihmelaitetta

http://bit.do/israelvesi

israelia ei pida vastustaa sanotaan raamattussa / ja parempi ettei suomi sita tee esim rauahantyo lahi/itaan auttaa tassa myosko

 

suomessa suomi24 hyokkaa keskustelijoita vastaanko tutkimallako kuka kirjoitti ja mita eli  on kommumismia ja siten ei/jumalallista israelilaista jumalaliista ajatustako

https://www.satakunnankansa.fi/a/201433084

 

ylipahkalalle hyvaa  jatkoa ja jeesusta myos

https://keskustelu.suomi24.fi/t/6289165/kysymys-uskossa-oleville

 

ollaan kuitenkin omassa kristillisessa maassamme ja jumalal meita suojelkoon ettei pahat agentit tule/ ja michael mooren fahrenheti 11/9  kautta 9 / /elokuvassa eiku the brink sanottiin etta soros rahoittaisi antifa j'rjestoa no onhan se natseja vastaan etta silleenkin suomi pelastuu silti jotkut sitakin vastustaako ja liittyyko nama asiat johonkinko

 

 

TERVEISIN VÄYKÄN PRESSA KAMPANJAN TUKI TIIMI

#4723 ÄÄNESTÄ:* !

12.03.2020 23:20

NY KRISTIS (KRISTILLISET HÖRHÖT) TÚRPA KII JA RAAMATUT NURKKAAN SIELTÄ JA :*

 

 

*******卐VÄYKKÄ PRESSAKS卐*******

 

 

JA MUUTE EI OO RASISTI ''SUOMI RISTI'' SITTE [HUOM???!!!]

 

 

JA ANTI FA ON IHAN SITÄ NATSI HOMMAA ITSESSÄÄN JA RASISMIA SUOMALAISIA ISÄNMAALLISIA JA PATRIOOTTEJA NATIONALISTEJA VASTAAN

JA ANTI FA HAN SE TUO ''SILINTEREITÄ'' VASTAAN KRITIIKKIÄ ITSESSÄÄN JA SITÄ SUN LÄSSYN TÄTÄ

PALESTIINI PÍLLUN LILLUN JA SAFFERIN KUFFERIN KAFFERIN JA MUUTA BÚLLSITTIA

JA REFUGEES NESESSARY TAKE TO WELCOME (KU RÄJÄYTTELEVÄT POMMEJA JA TERRORISTIT JA MUUTA MATU SEXI-RIKOLLISTA)

 

 

SUOMEEN MALLII ISRAELIN KANSALLISMIELISESTÄ (ZIONISMI) RAJAT KII RÄTTIPÄILTÄ POLITIIKASTA NII KYL SE SIITÄ !

TAI JAPANIN MALLI SITTE

Kontula on natzi !
Vieras

#4724 Kontula häpeäksi koko suomelle !

04.04.2020 01:01

 

 

Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

 

No ois syytäki !

 

Rouva Kontula menee sikailee ja tahraa suomen hyvän maineen ja mitä suomi tekee !

 

Hyssyttelee ja puhuu jostain Holo Ahosen fillarin varastamisesta !

 

Kontula on anti semiitti ja rasisti !

 

Perus vasemmisto logiiggaa :* ulkomaalaista sosiaali turvapaikkas shoppailijaa kritisoidaan ihan aiheesta '''UUTISIISSA SUOMALAINEN NATZISTINEN RASISTI HYÖKKÄYS MAAHAMUUTTAJAA VASTAAN''' !

 

Kontula menee leikkaa pale aleille aukon gazan aitaan ja razisteeraa paikallisten palestiinien kaa anti semitistisissä merkeissä...

 

Suomi:*Hys hys sehä oli vaa harmiton pikku tsoukki ja Jutskit käsitti vaa väärin !

 

Ja ku Kontula oli natzi niin kuka makso Kontulan Miljoona korvaukset ?

 

No Suomen veron maksajat tietenkin ! 

LISA

#4725 Oikeinkirjoittaja

20.04.2020 16:25

Olen Kanadasta, minä ja mieheni ovat olleet eronneet 3 kuukautta nyt, hän oli elämäni rakkaus ja 4 lapseni isä. Hän meni ulos toisen naisen kanssa. Yritin saada sen takaisin, mutta mikään ei toiminut, olin niin turhautunut, kun huomasin, että kaikki vaivat muuttuivat tuhlaukseksi, ja olin niin onnekas kuullessani GARRYstä joltakin. Olen niin iloinen, että hän oli viimeinen ratkaisu ongelmaan, jota olen taistellut lähes kolme kuukautta nyt. Aion myös miellyttää kaikkia niitä, joilla on ongelmia, kuten parisuhde-, hedelmällisyys- ja taloudelliset ongelmat, tai jos tarvitset vain ylennystä operaattorissasi, lähetä sähköpostia:  tai soita / whatsapp +2348051123871 GARRY hän aikoo ratkaise ongelmasi helposti 3 päivän sisällä

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…