VIRASOJAN KOULULAISILLE PARAKIT

Kommentoitu viesti


Vieras

#23 Asiaa

09.09.2016 19:44

Ei ole viranhaltijoiden eikä päättäjien lapsia Virasojan koulussa, ne ovat Mansikkalassa tai Lappeenrannassa, muutenhan parakit olisi saatu jo Virasojan koulun pihalle jo heti alkuvuodesta tänä vuonna ja olisi säilynyt tuttu ja turvallinen koulumatka ja kaupunki säästänyt koko kevään bussikyydit ja valmiiksi homeisen Havurinteen korjauskustannukset. Nyt vielä edes kehdataan laskea kustannuksia parakkien ja muualle sijoittelun välillä, ne olisi pitänyt laskea silloin kun tämä asia oli ensimmäisen kerran esillä tammikuussa, nyt on tuhlattu rahaa hukkaan väistösuojaan ja kyyteihin, eikä se ole lasten eikä opettajien vika, eivätkä he saa enää olla teidän pelinappuloina, tätä kurjuutta on heille riittänyt ihan enemmän kun tarpeeksi!

Imatra on nyt ollut otsikoissa todella paljon ja ei todellakaan mitään mairittelevaa ja ihailtavaa mainosta ole niittänyt, todella huonoa kohtelua viranhaltijoilta ja päättäjiltä, ylenkatsomistä ja vähättelyä on ollut Virasojan lapsia ja opettajia kohtaan, hyvinvointikaupunkina itseään pitävänä ei voi kun sääliä, kaikkea muuta kun hyvinvointia, vain oman edun tavoittelijoiden kaupunki.

Viranhaltijoita asuu Lappeenrannassa ja mm. heidän mielipiteiden, "asiantuntemuksen ja pätevyyden " perusteella pitäisi Imatralle rakentaa kalliit ja suuret kampukset ja vielä sopiville paikoille ja sulkea loputkin terveet lähikoulut. Sekä täyttää loput Ukonniemestä taas isolla hallilla ja kampuksella.  Nämä toisella paikkakunnalla asuvat pohtikoot oman paikkakuntansa asioita ja lastensa kouluja, ei ole oikeutta tulla sotkemaan naapurikaupungin asioita.

Vastaukset

Kyösti Kallinen
Imatra

#37 Re: Asiaa

2016-09-12 08:31:03

#23: - Asiaa 

 Hyvin pitkälti kanssasi samaa mieltä.

Nyt kuntamme johtavat virkamiehet, ja luottamusmiesten kärkikaarti suunittelee esim. koulurakenteen mieleisekseen , eikä siinä tunnu kuntalaismielipiteellä olevan mitään arvoa...

Avoimmuus päätöksenteossa on pelkkä fraasi.

Kunnan hallinnoimissa rakennuksissa korjausvelka tuntuu lisääntyvän, ( koulut, päiväkodit ym ym. ) ja samaan aikaan osa virkakoneistosta suunnittelee talviurheiluhallien ja muiden senkaltaisten laitosten rakentamista....

Pyöristytävää..

Kuten vanhempaintoimikunta huomautti, on esim. Virasojan koulun kohtalo vielä auki, myös tämän episodin jälkeen... kukaan ei tunnu tietävän, mihin tämä kampusajatus vielä vie..

Olisi mukava tietää, kenen tai keiden ajatuksissa tämä kouluhämmennys on saanut alkunsa...

Nythän kukaan ei ota vastuuta asiasta....