Itsenäisyyspresidentti2018

Kommentoitu viesti

Natorautaa rajalle

#36 Re:

13.10.2016 19:52

#23: Stig Lång -  

 Nyky-Venäjän kaltaisen rikollisen p*skamaan kanssa ei tarvitse ollakaan missään suhteissa, mutta sitähän sinä aivoton Putin-trolli ja pseudovasemmistolainen rantahurri et kykene ymmärtämään. Tietyn erityisen heikkolahjaisen kansanosan mielestä Venäjä-suhteet tarkoittavat vanjan törkyisen mulkun sijoittamista syvälle nieluun, kuten Kekkosella, Karjalaisella ym. suomettuneilla maanpettureilla aikanaan. Mikäli ryssää niin paljon rakastat, niin rajan takana sitä Siperiaa riittää. Eikä ole Natoon tai EU:hun ihan lähiaikoina liittymässä.

Vastaukset

Å

#39 Re: Re:

2016-10-14 07:32:03

#36: Natorautaa rajalle - Re:  

 Katsantokantojahan voidaan teoretisoida hyvinkin moneen suuntaan jos halutaan. Kun kirjoittelit suomettuneista maanpettureista, miksi rajoitat törkyiset kirjoituksesi kohdistumaan pelkästään yhteen suuntaan Venäjälle. Onhan niitä ilmansuuntia muitakin, jos teoretisointia halutaan. Suomettumista voisi olla myös Amerikkaan päin, eu:hun päin, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Kiinaan tai vinkuIntiaan päin. Laajemmalla tarkastelulla huomataan isoja muutoksia pitkällä aikajänteellä monessakin mielessä. Muutokset eivät ole alkaneet vasta kun synnyit, vaan paljon on tapahtunut jo ennen sitä. Tavallasi laukoa inhoamiasi henkilöitä suomettuneiksi maanpettureiksi on se ikävä puoli, sitä jatkettaessa tarpeeksi kauan joudut toteamaan myös itsesi samallaiseksi maanpetturiksi kohdistuen johonkin muuhun suuntaan. Rajansa se on politikoinnillakin.

Å

#41 Re: Re:

2016-10-15 16:20:02

#36: Natorautaa rajalle - Re:  

 Kerron vain oman mielipiteeni, mutta todellisuudessa emme voi löytää kovin täydellistä maata ihmisineen sen enempää Amerikan kuin Venäjänkään suunnalta. Toiset näkevät virheitä vain Venäjän maassa, toiset vain Amerikassa ja kaikki näkevät niitä kotimaassa :)  No yritetään pärjäillä näiden kaikkien kanssa.

Kuitenkin Amerikoista on (ohjelman mukaan) saanut alkunsa Hehkulamppuhuijaus. Katsoin sen nimisen ohjelman, joka ei ole nyt katsottavissa. Ohjelma esitettiin sunnuntaina 2.10. klo 10 TV1.

Tavarat voisivat kestää moninkertaisesti sen ajan mitä ne nyt kestävät. 1920-luvulla syntyi kartelli, joka päätti kuinka pitkään lamppu saa toimia. Näin lisättiin kysyntää ja käytäntö levisi muihin tuotteisiin.

Ohjelman mukaan käytännössä insinööreille määriteltiin, että teeppäs tuote, joka saa toimia noin x vuotta ja niin insinööri pyrki tekemään sellaisen tuotteen, joka hajoaa suunnilleen x vuoden päästä. Mutta kun tämäkään ei riitä. Tulostimesta löytyi pienen pieni laskuri, jonka seurauksena tulostin lakkasi toimimasta x kerran kohdalla. 

Kerroin vain ohjelmasta, jonka katsoin, mutta ohjelmassa esitettyihin väitteisiin en luonnollisestikaan uskalla ottaa mitään kantaa. Nyt jos ostat esimerkiksi television liikkeestä, jo uusi televisio saattaa olla rikkinäinen ja takuuaikana vaihdetaan toiseen samallaiseen.