Itsenäisyyspresidentti2018

Kommentoitu viesti


Vieras

#40

15.10.2016 13:59

Suomen suunta Eu:n käskyvallassa on alistavaa. Samalla taloutemme kärsii viennin puutteesta erillaisten pakotteiden muodossa.

Vastaukset

likaista peliä

#42 Re:

2016-10-15 20:51:03

#40: -  

 Niimpä. Ja mitä tärkeämpi äänestys eduskunnassa sitä kiireemmällä se halutaan pelata maaliin, vaikka pitäisi toki käyttää enemmän aikaa.

Erikseen voisi mainita 2 tapausta.

EU-äänestykset pyrittiin viemään kiireellä läpi. Normaali äänestysaikataulu hitaampi.

Tasa-arvoinen avioliittolaki, joka kuitenkaan ei ollut tasa-arvoinen avioliittolaki vaan sukupuolineutraali avioliittolaki, vietiin kiireellä läpi ja ilman lapsivaikutusten arviointia. Hämäävällä retoriikalla kaiken lisäksi ja kuin olisi ollut kysymys vain jostain pienestä teknisestä asiasta, vaikka seuraukset ovat laaja-alaiset kaiken kaikkiaan.

Kummassakin mukana poliittista vehkeilyä, jossa tuntuu siltä, että kansalaisia pidettiin vähän tyhminä! Ilmankos eduskunnan arvovalta on laskenut kansan keskuudessa. Ja kuitenkin päätöksentekijät ovat aikuisia, osa puolueiden puheenjohtajista on turhan nuoria ja kokemattomia vastuulliseen työhönsä nähden, tämä näkyy kaikessa.

Entinen eduskunnan puhemies Pekka Ravi, siviiliammatiltaan rehtori, joutui näitä aikuisia komentelemaan kuten koulupoikia, ja mallikkaasti komensikin!