Selvityspyyntö Lemmenlaaksoon kaavaillusta frisbeegolfradasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#2 #2

27.10.2016 12:30

Kuinka moni näistä allekirjoittaneista ulkopaikkakuntalaisista (tälllä hetkellä 48%) muka oikeasti käy lemmenlaaksossa asti ulkoilemassa? Lisäksi alue on enemmän tai vähemmän mopopoikien leikkipaikka tällä hetkellä, miksi niistä kukaan ei ole tehnyt adressia tai valitusta?

Vastaukset

allekirjoittanut

#3 Re: #2

2016-10-27 13:45:59

#2: - #2 

 Täytyy muistaa, että alue on aivan sipoon rajalla, josta suurin osa ulkopaikkakuntalaisista allekirjottaneista on.

Valot päälle siellä!

#10 Re: #2

2016-10-27 18:10:29

#2: - #2 

 Väitteesi ei pidä paikkaansa. Lemmenlaakson hiekkakuopat ja niiden ympäristö on paikallisten monipuolinen harrastusalue. Emme ole tarvinneet rakennettua ja kallista ympäristöä, vaan olemme kaikki erilaiset harrastajat pystyneet muovaamaan harrastuspaikkaamme pelkästään kulkemalla ja tekemällä ympäristön täyteen omia polkujamme. Samoille poluille ovat mahtuneet hevoset, koirat, maastopyöräilijät, lenkkeilijät, lasten mäkiautot, pulkat, luontokuvaajat, sienestäjät, marjastajat ... Sellaisen paikan te haluatte viedä meiltä edes vaivautumatta kysymään asiasta. Tunnette varmaan olonne tervetulleeksi kaiken tämän inhottavuuden jälkeen.

Näitä harrastuksia ei harrasteta luonnonsuojelualueen puolella, koska siellä liikkuminen tapahtuu poluilla ja muutoin varoen polkujen ulkopuolella. Luonnonsuojelualueen polkuja ei ole tehty ratsukkoja ja maastopyöriä varten sen paremmin kuin leikkiviä lapsiakaan varten.