ÄLKÄÄ VIEKÖ MEILTÄ KATIA!

Kommentoitu viesti


Vieras

#15 Päätöksiä voi muuttaa!

28.10.2016 07:03

Vaikka Lemin seurakunnassa on noudatettu yhdettätoista käskyä kauan, minne se nyt unohtui? Ymmärrän, että virka on laitettava nopeasti hakuun, mutta miksi nykyisen nuorisotyöntekijän työsopimusta ei jatkettu siihen asti, kunnes virka täytetään?

Nuoret tarvitsevat ohjaajansa. Käsittääkseni näin joulun alla seurakunnassa on melkoisesti työtä kaikilla työtekijöillä - ellei niin ole, täytynee pohtia kokonaisuudessaan seurakunnan työntekijöiden määrää.

On tärkeää muistaa, että nykyinen nuorisotyötekijä on tehnyt seurakunnassamme työtään keskeytyksittä lähes kymmenen vuotta - ensin sijaistaen viranhaltijan äitiyslomia ja hoitovapaita, sitten vt viranhaltijana.

Tämä nuorten laatima adressi osittaa, miten hän on työssään onnistunut.

Vastaukset


Vieras

#16 Re: Päätöksiä voi muuttaa!

2016-10-29 05:58:38

#15: - Päätöksiä voi muuttaa! 

 Nyt aletaan lähestymään asian ydintä.Todella kuvottavaa seurata sivusta kuinka seurakunta tiedottaa nyt jälkeenpäin asiasta kuin poliitikot,kertoen vain osan totuutta.Niin...ihmetellä vaan pitää miksi nyt juuri tuli niin kiire kun Kati vieläpä valmistuu ja olisi pätevä hakemaan virkaa,mutta sitähän ei voi odottaa!?!?

Me veronmaksajat ylläpidämme tuota järjestöä ja jos rahahanat vähenevät on heidänkin syytä miettiä että mikä mättää ja miksi oman kylän todella pidettyä/tykättyä Katia ei haluta työssään pitää?


Vieras

#17 Re: Päätöksiä voi muuttaa!

2016-10-30 11:39:43

#15: - Päätöksiä voi muuttaa! 

 Jos ei oltaisi noudatettu 11:sta käskyä,virka olisi laitettu hakuun vuonna 2013 kun viran vakituinen haltija sanoi itsensä irti.Silloin pidetyllä viransijaisella ei olisi ollut mitään mahdollisuutta saada virkaa.Ei todellakaan olla hätäilty. Nyt virka laitetaan hakuun ja kirkkoneuvosto päättää aikataulun.Päätökset löytyvät pöytäkirjoista ja ovat jokaisen luettavissa .On todella hienoa,että seurakuntalaiset ovat kiinnostuneita asioista ja faktatieto löytyy virallisista asiakirjoista.

Pidetään toisistamme huolta.