hiusalan alv-kokeilu päättymässä

Kommentoitu viesti

Kiukkuinen
Vieras

#60 Kampaajia kuin sieniä sateella

08.09.2010 21:24

Arvonlisän laskeminen ei vaikuttanut kampaamon hintoihin. Missä muussa ammatissa saa n. 40 euroa 15 minuutin työstä (hiusten pilalle leikkaaminen)???

Uusia kampaamoja nousee joka nurkalle, ja taso on sen mukainen. Opetelkaa edes LEIKKAAMAAN paksut ja taipuisat hiukset ja perustakaa vasta sen jälkeen yritys.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#61 Re: Kampaajia kuin sieniä sateella

2010-09-09 08:07:05

#60: Kiukkuinen - Kampaajia kuin sieniä sateella

Jos saisin n.40e/ 15 min ihan omaan taskuun,en valittais pikku verokorotuksesta :D j

mutta tää verokorotus on varmasti tulossa, ja itse en ainakaan palkastani luovu (sehän on oikeesti toi  40e/ 15min ;) joten kuluttajien tästä kannattais olla huolissaan. itseasiassa miksi edes kampaajat tälläistä aloitetta laittaa? no koska rakkaat asiakkaat, ajattelemme teitä ja teidän kukkaroitanne! harva menee kauppaan ja sanoo maidon hinnankorotuksesta:' ai tää maksaa nyt sit tän 50 senttiä enemmän' mutta kampaamossa muistetaan se euroki, joka tuli ihan vaan veroa lisää, eli lue:ei muuten noussu palkka 41e/15min.

voisikohan asiakkaille kun he istuvat parturiin, laittaa syliin erittelyn joka sillä hetkellä hänen kohdallaan maksavat? eli vuokra,vesi,sähkö, ainekulut, siis väriaineet,hapetteet ja joo lakkaki maksaa myös meille,muut käytettävät tuotteet,shampoo, hoitoaine,fööni,sakset,koneet,kappa,kampa, unohdinkin varmaan jotain. toki yksi asiakas ei maksa yksin tätä kaikkea, mutta pliis ottakaa selville mistä maksatte ennen ku väitätte, että hinnat ei laskeneet. kyllä laski ainaki joka kampaamossa jonka itse tiedän.

se ei ehkä vaan ole ihan niin suoraa matematiikkaa kun100 euroa+8 euroa ja tulevaisuudessa 100 euroa+23 euroa on verollinen hinta.