vr_lisämaksu

Kommentoitu viesti

Ajattelija

#37 Ajatelkaa hieman, pyydän

30.11.2011 07:59

Minun ymmärtääkseni tämä adressi on luotu, että jos lippuautomaatti on rikki/poissa päältä ja lipunmyynti on kiinni tai sitä ei ole, ihmisten ei tulisi maksaa lisämaksua. Esimerkiksi otan sen, että seimerkiksi on pyhäpäivä eikä itse muista sitä ja lippuautomaatti on rikki. Tietenkin olisi mahdollista ostaa lippu internetistä, mutta silloin lipun pitäisi pystyä myös tulostamaan, mitä ei pysty tekemään juna-asemalla ulkona.

Otan esille myös sen, että kaikilla ihmisillä ei ole pääsyä internettiin 24/7. Olen myös kuullut, että lipun osto internetistä on epäluotettavaa.

En myöskään ymmärrä miksi hankaatte tätä asiaa vastaan, sillä myös te ihmiset, jotka olette tätä adressia vastaan hyödytte tästä, sillä tämä adressi koskee kaikkia ihmisiä, eikä vain adressin laatineita ja allekirjoittaneita.

Minä hyväksyn teidän mielipiteenne, mutta voisitteko olla vähemmän loukkaavia?

Vastaukset

Hohhoijaa..

#38 Re: Ajatelkaa hieman, pyydän

2011-12-03 09:40:01

#37: Ajattelija - Ajatelkaa hieman, pyydän

Ajattele itse.

Lipunmyyntikanavat ovat tänäpäivänä niin kattavat, että jokainen saa kyllä varmasti halutessaan lipun muualta kuin junasta. Junasta ostettuna lippu on AINA 5e kalliimpi, joten se ei ole lisämaksu vaan kalliimpi lippuhinta. Valitettavasti tätä yhteiskuntaa ei voida pyörittää netittömien tai muuten vain kykenemättömien mukaan. Kalliipi hinnoittelu on myös pankissa kun maksaa laskut tiskillä, laivaterminaalin palvelupisteellä, matkatoimiston tiskillä, ym. Tarpeeksi kun valitatte niin kohta ne junat eivät enää pusähdy niillä pienemmillä asemilla, joita tämä valitus koskee. Kannattaiskohan olla nyt edes tyytyväinen siihen että VR pysähtyy sellaisilla yhdentekevillä asemilla kuten Lievestuore, Hankasalmi, Pello, Inkeroinen ym.