Mopot 60km/h

Kommentoitu viesti

Jaaha
Vieras

#577 Edelliselle

11.09.2010 16:38

Toi on aika typerä väite jos sillä perustelet että 15 vuotiaan pojan pitäs saada ajaa kuuttakymppiä. Kyllähän autotkin saadaan kulkeen pariasataa, niin miksei samalla logiikalla pistetä niitä kulkemaan. Formula on tarkoitettu kulkeen 100-300km/h niin pistetään nekin tonne tielle niin johan alkaa tulla ruumiita. Kun itte muistelen omia mopoaikoja niin kyllähän silloin puolet mopoista oli viritetty kulkemaan sen +60km/h. Sitten kun porukassa ajeltiin niin mitäköhän tehtiin kun siirryttiin 40 rajotukselle? Kaasu pohjassa vaan ajettiin liikennesäännöistä ei välitetty pätkän vertaa. Vielä kun yleensä niin sanotut mopogänget ajaa porukassa niin pätee hyvin "joukossa tyhmyys tiivistyy" sanonta. Eihän siinä voi hiljempaa ajaa jos kaverit menee täysillä. Se 45 on ihan hyvä nopeus, ei niitten sen enempää tarttis kulkea. Ihan turhaa sanoa että liikenteessä jää jalkoihin, kun ainoastaan pikatiellä jää jalkoihin ja siellä jäis vaikka nopeus olis 60 (todettu on). Kyllä sitä sitten kevarilla ehtii astettä järkevämpänä ajella, vaikka osa niistäkin kavereista on ihan kahjoja.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#579 Re: Edelliselle

2010-09-12 10:34:15

#577: Jaaha - Edelliselle 

 Meijän jengi kyl löi viisaat päät yhteen ja viritettiin mopot kulkee 60-65km/h. Poliisit pysäytti, sano että pojil o vähä liian kovat mopot ja se oli siinä. POLIISIT ANTAA PERIKS HEI!

Vieras
Vieras

#583 Re: Edelliselle

2010-09-20 00:17:55

#577: Jaaha - Edelliselle Toihan se vasta "typerää" onkin väittää että 45 km/h riittää, sillä nyky mopot ovat niin kuristettuja ettei niissä ole edes vääntöä lähteä risteyksestä. Itsellä on tästä kokemusta koska jouduin kerran ruuhka aikaan lähtemään risteyksestä, jossa ei ollut liikenne valoja ja autoja tunki vain joka suunnasta. Liikkeelle lähtö oli melkein mahdotonta ja sitten löytyi sopiva väli, MUTTA mopo ei kiihtynyt tarpeeksi ja auto ajoi kylkeen ja mopo lunastukseen ja päädyin itse korvaamaan auton rikkoutuneen puskurin ja etu valon. Jouduin myös maksamaan sakon liikenteen vaarantamisesta. Käyttämäni mopo oli vakio Yamaha DT. Sitten myös auton kanssa  kolarointi 60 alueella ln mahdollista.