Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#149 Re: Re: Re: Re: Argumentit asiasta näkyville!

13.09.2010 09:37

mutta avioliitto vastakkaisen sukupuolen kanssa saattaa lopettaa nykyisen kumppanisi alistamisen 

 Selvä! Minäpä ryhdynkin sitten seurustelemaan tyttäresi Millan/poikasi Janipetterin kanssa, teeskentelen rakastavani häntä ja makuuhuoneessa haaveilen salaa naapurin Eskosta/Lissusta. Tämäkö on mielestäsi hyvä idea?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#151 Re: Re: Re: Re: Re: Argumentit asiasta näkyville!

2010-09-13 11:13:35

#149: Selvä! Minäpä ryhdynkin sitten seurustelemaan tyttäresi Millan/poikasi Janipetterin kanssa, teeskentelen rakastavani häntä ja makuuhuoneessa haaveilen salaa naapurin Eskosta/Lissusta. Tämäkö on mielestäsi hyvä idea?

 Eiköhän noin käykin oli puoliso kuka tahansa, väittäisin sitä enemmän luonnon laiksi. Itsekin saatan joskus makuuhuonepuuhissa haaveilla jostain toisesta, vaikka vaimoni on aivan upeana. On monenlaisia haaveita, joita ei ole tarkoituskaan toteuttaa, mutta saattavat tuntua haaveena siinä tilanteessa kiihottavalta.

Rakkaus on kuitenkin asia, joka itse tahdotaan. Jos ei tahdo rakastaa, ei tarvitse avioituakaan. Jos tahtoo rakastaa ja tahto on molemminpuolista siitä vaan. On oma päätös olla tahtomatta rakastaa jotain tiettyä henkilöä, mutta toki välillä tahto vaatii vähän enemmän töitä. Avioliitto on myötä ja vastamäkeä.