Kielletään ilotulitteiden myynti yksityishenkilöille

Kommentoitu viesti

Ajatelkaa avarammin

#337 Kiitos

02.01.2018 18:32

Tämä antaa toivoa, että saisi joskus vielä viettää iloista uutta vuotta ja katsella hyvää valoshowta pelkäämättä. Rakettien puoltajat saisivat ymmärtää, että tämä ei ole mikään koira-asia tai ylipäätään vain eläimiin liittyvä. Ilotulitteiden haittavaikutukset ovat kokonaisuudessaan ylittäneet nyt niistä saatavan hyödyn. 

Kumman oikeus painaa sinun mielestäsi enemmän: sen, että sinä saat laukoa raketteja omaksi iloksesi vai minun, joka pelkää niitä ja jolle on tehty niillä vahinkoa? Ei ilotulitteiden räjäyttely ole mikään perustuslaillinen oikeus, joten tuollainenvastakkainasettelu ja vetoaminen holhousmentaliteettiin on turhaa. Kotirauhaan on sen sijaan kyllä jokaisella oikeus. Juhlia voi muutoinkin aiheuttamatta toisille haittaa ja kärsimystä. 

 

Vastaukset

Azerb

#346 Re: Kiitos

2018-01-11 09:38:04

#337: Ajatelkaa avarammin - Kiitos 

Perustele millä tavalla haittavaikutukset ovat ylittäneet ilotulitteista saatavan hyödyn? Vain koska sinä pelkäät niitä ei riitä perusteluksi yksinään. Olisikohan sinun aika kohdata pelkosi ja voittaa tämä? Kyseessä on kuitenkin vain ilotulitteet. Ilotulitteista ja niiden myynnistä hyötyvät lukuisat yksityiset tekijät niin kuin myös esim. junioriseurat joita tuetaan saaduilla voitoilla. Jokaisella on oikeus ampua ilotulitteita määrätyllä ajalla, siitä on turha kitistä. Toivon itsesi vuoksi, että kasvat tämän pelkosi ylitse ja alat itse nähdä maailmaa paljon avarammin. Ilotulitteiden takia ei tälläistä adressia ole mitään järkeä kerätä. Suomessa on tällä hetkellä paljon vakavampia asioita jotka vaativat meidän huomiota. Herätkää hissukat!




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…