Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!

Kommentoitu viesti

-

#116 Suomalainen lapsi rasismin uhrina!

03.09.2018 18:51

Helsingin sanomat 3.9.2018:

”Otti kurkusta kiinni ja yritti kuristaa” – Sähkö­pyörä­tuolilla liikkuneen miehen epäillään pahoin­pidelleen 5-vuotiaan tytön Vuosaaren metro­asemalla, poliisi tutkii

Helsingin poliisi vahvistaa, että Vuosaaren asemalla on käynyt poliisi ja tapauksesta on tehty rikosilmoitus.

 
Katri Kallionpää HS

Julkaistu: 3.9. 14:11

 
Sähköpyörätuolilla liikkuneen miehen epäillään pahoinpidelleen viime torstaina Vuosaaren metroasemalla viisivuotiasta tyttöä. Tyttö oli liikkeellä äitinsä ja rattaissa istuneen vauvan kanssa.

Seurueeseen kuului lisäksi toinen äiti ja tämän kuusivuotias poika.

Äiti julkaisi tapahtuneesta seikkaperäisen kuvauksen Facebookissa. Hän sanoo halunneensa varoittaa muita Itä-Helsingissä ja Vuosaaressa asuvia.

Helsingin Sanomat ei tavoittanut naista kommentoimaan tapausta.
 
Facebookissa julkaistun kirjoituksen mukaan kahden naisen ja kolmen lapsen seurue oli tulossa metrosta torstaina illansuussa. Isommat lapset säntäsivät hissille painamaan nappia ja pitämään ovea auki rattaille hissin kynnyksellä seisten.

Samalla hetkellä naisten ohi kiiti hurjaa vauhtia sähköpyörätuolilla liikkunut mies, jota nainen kuvaa aggressiiviseksi ja vihaisen näköiseksi. Nainen kertoo kehottaneensa hississä seisovia lapsia siirtymään sivuun ja päästämään miehen ensiksi hissiin. Niin lapset tekivätkin.

Silloin mies teki ennalta arvaamattoman äkkikäännöksen, otti vauhtia ja jyräsi tuolillaan lasten päälle”, nainen kertoo.

Hän työnsi 5-vuotiasta tytärtäni ja otti hyvin voimakkaasti häntä kurkusta kiinni ja yritti kuristaa häntä.”

Kuusivuotiaan pojan kerrotaan päässeen ihmeen kaupalla pois tilanteesta.

Naisen mukaan mies huusi ja kirosi, jyräsi laitteellaan edestakaisin ja käyttäytyi uhkaavasti. Nainen siirtyi rattaiden eteen suojellakseen vauvaa. Toinen juoksi viisivuotiaan tytön avuksi.

Äiti kuvaa tilannetta kauheaksi, koska hänen olisi pitänyt samaan aikaan suojella sekä vauvaa että viisivuotiasta. Hän kirjoittaa, että ei uskaltanut jättää rattaita tarkistaakseen tyttärensä vointia, sillä hän pelkäsi miehen työntävän rattaat metrotaiteelle.

Tilanne oli ahdistava myös siksi, että ainoa keino päästä pois metron laiturialueelta rattaiden kanssa oli hissi.

Nainen kuvaakin tilanteen olleen järkyttävä šokki ja täynnä kauhua. Tytär itki ja oli jähmettynyt kauhusta.

Samaan aikaan kun nainen soitti hätäkeskukseen, hänen ystävänsä ryntäsi ulos etsimään vartijaa.

Vartija saikin pyörätuolimiehen kiinni, mutta mies hyökkäsi tämän kimppuun ”työntäen, repien ja jyräten pyörätuolillaan”. Vartija pyysi naisia kiirehtimään poliisien tuloa.

Poliisit saapuivatkin paikalle ”pillit pauhaten”.

Poliisit kuulustelivat naisia ja kyselivät lapsen vointia. Tyttären ainoa toive oli naisen mukaan se, että mies pyytäisi anteeksi. Pyörätuolimies pääsi kuitenkin jatkamaan matkaansa.

”Sydämeni meni rikki tästä tapahtuneesta ja siitä, millaisen jäljen tämä mahtaa jättää lapseeni”, nainen kirjoittaa.

Hän kertoo vieneensä tytön saman tien terveysasemalle saadakseen lääkärintodistuksen kuristusjäljistä. Aika lääkärille löytyi kuitenkin vasta illaksi.

Nainen kokee, että virkavalta ja terveyskeskus eivät suhtautuneet tilanteeseen riittävän vakavasti.

Helsingin poliisi vahvistaa, että Vuosaaren asemalla on käynyt poliisi ja tapauksesta on tehty rikosilmoitus.
 
*****
Yllä tekstistä lihavoimani kohdat osoittavat miehen käytöksestä, että hän on perussuomalainen. Tässä on nyt kyse siitä, että täysin viaton 5-vuotias suomalaistyttö joutui rasismin uhriksi! Lisäksi tämä persumies hyökkäsi vartijan kimppuun!
 
Tuollaiset persumiehet kuuluvat saunan  taakse!!!111
 
HÄVETKÄÄ, PERUS"SUOMALAISET"!!!!1111

Vastaukset


Vieras

#117 Re: Suomalainen lapsi rasismin uhrina!

2018-09-04 21:57:49

#116: - - Suomalainen lapsi rasismin uhrina! 

PRKLE JOS MINÄ NÄÄN TOLLASEN UKON METRO ASEMALLA MINÄ TYÖNNÄN SEN PYÖRÄ TUOLEINEEN METRO RAITEILLE, SEURAAMUKSISTA VÄLITTÄMÄTTÄ! OPPIIPAHAN KUNNIOITTAMAAN SUOMALAISIA NAISIA JA LAPSIA!!!!!


Vieras

#137 Re: Suomalainen lapsi rasismin uhrina! VIELÄ UUDEMMAN KERRAN !!

2019-08-29 14:22:40

#116: - - Suomalainen lapsi rasismin uhrina! 

Helsingin Sanomat 29.8.2019:

Isä, mummo ja raskaana oleva äiti löytyivät sammuneina pienten lasten luota Helsingissä uutenavuotena, seurauksena ehdotonta vankeutta ja sosiaalitoimia

Kyllä vetää sanattomaksi. Perussuomalaisita on aivan normaali aja luontevaa että äiti ja poika ja pienten lasten isä ja äiti ovat umpijuovuksissa ja samuneina samaan aikaan ja samassa paikassa. Kyllä käy niin sääliski näitä lapsi parkoja ja vielä syntymätöntä lasta kun isä, äiti ja isoäiti ovat tuollaisia vanhemmiksi ja isovanhemmiski täysin kelpaamattomia ihmisiä!

Sosiaali toimen rahat ovat vähissä koska niitä on jouduttu leikaamaan jotta saataisiin lisää rahaa perussuomalaisten katkaisu hoitoon jotka eivät selvästikkään auta mitään! Kyllä tuollainen isä pitäisi kastroita ja äiti stertriloida ja persu mummo samaten ja laittaa loppu iäkseen vankilaan!

Perus suoamalsiet yllyttävät ampumaan poliiseja vaika parempi olisi, että perus suomalaiset ampuisivat toisaan!!1

Sanat eivät riitä kuvaamaan raivoa jota tunnen tämän asian vuoksi! Suomalaiset pikku lapset joutuvat persujen rasismin kohteeksi! HÄVETKÄÄ!!!

Hyi helv...

Voi jumal...

Perkle!