Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!

Kommentoitu viesti

Isänmaallinen suomalainen

#148 ADRESSI MIKA NIIKON, VILLE VÄHÄMÄEN JA JUHA MÄENPÄÄN EROTTAMISEKSI EDUSKUNNASTA

23.01.2020 16:26

(Kopioi alla oleva teksti, liitä se tekstinkäsittelyohjelmalla uuteen dokumenttiin ja tulosta. Voit tulostaa dokumenttia haluamasi määrän ja levittää sitä vapaasti.)

 

ADRESSI MIKA NIIKON, VILLE VÄHÄMÄEN JA JUHA MÄENPÄÄN EROTTAMISEKSI EDUSKUNNASTA

 

Me allekirjoittaneet isänmaalliset suomalaiset vaadimme perussuomalaisten kansanedustajien Mika Niikon, Ville Vähämäen ja Juha Mäenpään erottamista seuraavista syistä:

 

1) Mika Niikko ja Ville Vähämäki ovat salanneet osakkuutensa Kiinan valtioon kytkeytyvässä teknologiayhtiössä. Perussuomalaisten äänestäjiä tällainen ei tietenkään häiritse, mutta  kuinka luotettava, uskottavuudesta puhumattakaan, kansanedustaja voi olla, jos hän salaa asioita?

2) Mika Niikko on myynyt sähkötupakkaa oman yrityksensä kautta samaan aikaan kun hän puhui eduskunnassa sähkötupakan puolesta. Kansanedustajan ei kuulu ajaa bisneksiään toimiessaan kansanedustajana.

3) Juha Mäenpäätä vastaan ollaan nostamassa syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Valtakunnansyyttäjä tarvitsee syytteen nostamiseen eduskunnan luvan (!). Tällainen on ehdottomasti  kansan oikeustajun vastaista! Voiko kuka tahansa tehdä rikoksen joutumatta edesvastuuseen, jos vain liittyy perussuomalaisten jäseneksi? Eihän tämä näin voi olla! Kansanedustajan syytesuojasta säädetään perustuslain 30 §:n 2 momentissa. Tämä lainkohta on kumottava välittömästi, koska on käynyt ilmi, että perussuomalaiset käyttävät sitä väärin.

 

Me allekirjoittaneet esitämme lisäksi  perussuomalaisille syvän paheksuntamme Suomen kansan nimissä puhumisesta. Todellisuudessa 75 % Suomen kansasta ei tue eikä hyväksy perussuomalaisten toimia eikä puheita.

 

Tämä adressi luovutetaan kaikille eduskuntaryhmille, hallitukselle, tasavallan presidentille ja tiedotusvälineille.

 

Nimi                                                                         Nimi

 

 

Vastaukset


#153 Re: ADRESSI MIKA NIIKON, VILLE VÄHÄMÄEN JA JUHA MÄENPÄÄN EROTTAMISEKSI EDUSKUNNASTA

2020-05-14 22:19:36

#148: Isänmaallinen suomalainen - ADRESSI MIKA NIIKON, VILLE VÄHÄMÄEN JA JUHA MÄENPÄÄN EROTTAMISEKSI EDUSKUNNASTA 

 

 

SOU WAD ?

 

JOS NIIKKO TEKEE HYVÄÄ BISNESTÄÄN NIIN MITÄ SITTE JA JOPA CIINALAISET RAHOTTIVAT PERUSSUOMALAISTEN NIIKON TUPAKKI SÄHKÖISTYS AMPANJAA :)