Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

luterilainen

#3944 Re:

29.03.2020 11:33

#3943: herra anti fa (A) -  

Sellaista ei ole olemassa kuin homofoobikko. Sana on erittäin keinotekoinen yhdistelmä sanoista homo ja fobia. Homofoobikko-sana on kaiken kaikkiaankin epäonnistunut viritelmä, jolla pyritään vain mustamaalaamaan. Lopputuloksena syntyy väärä mielikuva kokonaisuudesta.

_ _

Ootteko natseja -kysymykseen jonkinlaisena vastauksena seuraavaa, kun Jumala on nyt rakkaudessaan joutunut meitä ihmisiä kurittamaan ja tiputtamaan taivaan niskaamme koronan muodossa:

Varsinaisena elämäntyönään uskonpuhdistaja Martti Luther puhdisti uskon, koska tilanne sitä vaati. Katolinen kirkko anekaupallaan (kolikko kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa), tätä Luther vastusti ja oli tässä hyvis.

Mutta sitten vanhuuden päivillään Martti Luther teki suuren erehdyksen ja ryhtyi pahikseksi ja natsiksi. Sehän oli hänen iso erehdys. Lutherin seuraajat, luterilaiset, eivät tietenkään tätä suurta Lutheri erehtymistä kannata vaan varsinaista elämäntyötään uskonpuhdistusta, joka putsasi pölyt Raamatun päältä. Ihmisille annetaan nyt väärää mielikuvaa uskovista natseina, kun ei malteta katsoa kokonaisuutta. Asioita ei pitäisikään vääristellä.

Muut natsit polttivat todistuskappaleet, paperit, pöytäkirjat yms., ettei heitä pystyttäisi tuomitsemaan oikeudessa. Ainoastaan Luhter kuoli kesken kaiken ja häneltä jäivät dokumentit, joiden perusteella natseja vastaan käytiin myöhemmin oikeudenkäyntejä.

Siispä ei pitäisi tästä eteenpäin antaa virheellistä mielikuvaa asioista. Enää. 

Vastaukset

luterilainen

#3962 Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on Jumalassa, vaan sitä ei monet tiedä

2020-04-06 12:47:22

#3944: luterilainen - Re:  

Kertaus on opintojen äiti:

Siis ihmisille annetaan nyt väärää mielikuvaa uskovista natseina, kun ei malteta katsoa kokonaisuutta. Asioita ei pidä vääristellä enää.