Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Elviira
Vieras

#258 Re: sori nyt vaan mut..

22.09.2010 23:38

#6: Sivula - sori nyt vaan mut..

olen samaa mieltä jos rakastaa toista on se sama onko mies<3nainen, mies<3mieS, nainen<3nainen kenen kanssa menee avioliittoon. Jumala rakastaa jokaista sellaisena kuin on näin on sanottu mutta liian uskovaiset luulevatja lukevat lakejaan kuten haluaa. Itselläni on ulkolainen mies uskovaisten sukulaisteni mielestä on synti mennä hänen kanssa naimisiin kun molemmat eronneet jo kerran, kuka on sitä tuomitsemaan ei kukaan. rakkaus on suuri asia. Voimia kaikille. En allekirjoita sillä puhdasta avioliittoa ei olekaan.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#259 Re: Re: sori nyt vaan mut..

2010-09-23 00:55:32

#258: olen samaa mieltä jos rakastaa toista on se sama onko mies<3nainen, mies<3mieS, nainen<3nainen kenen kanssa menee avioliittoon. Jumala rakastaa jokaista sellaisena kuin on näin on sanottu mutta liian uskovaiset luulevatja lukevat lakejaan kuten haluaa.

 Jumala rakastaa jokaista ihmistä, mutta ei jokaista tekoa. Aika selvästi tuossa edellisellä sivulla lainattiin Roomalaiskirjettä, "Meillä on siis velvollisuuksia, veljet, mutta ei itsekästä luontoamme kohtaan; ei meidän pidä elää sen mukaan. Jos elätte luontonne mukaan, te kuolette, mutta jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää." Puhukoon Raamattu tuosta asiasta. Raamatussa ei sanota, että uudelleen avioituminen olisi väärin, mutta siveettömyys tuomitaan. Puhdas avioliitto on Herran siunaama avioliitto, ihminen on perisyntinen, mutta avioliitto on pyhä.