Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti


Vieras

#546

22.12.2011 16:16

EU lakejahan Suomen viranomaiset noudattavat. Terveystarkastus kertoo vain sen, että eläin on kliinisesti terve. Se ei kerro mahdollisista tarttuvista taudeista, jotka voivat olla oireettomia. Mikrosiru ei pelkästään riitä. Jokainen tuotantoeläimeksi luokiteltu eläin tulee EU lakien mukaan rekisteröidä kunkin maan kyseiseen eläinrekisteriin. Daltonia ei oltu rekisteröity. Rekisteröimättömällä eläimellä ei ole elinmahdollisuuksi EUn alueella. Nämä lait ovat EU yhteisön yhteisiä lakeja ja voimassa kaikissa maissa samansisältöisinä. Joissakin maissa on virallinen karanteeni mutta Suomessa sellaista ei ole. Jos eläin joudutaan lopettamaan tuojan huolimattomuuden tai epärehellisyyden vuoksi, yleensä lisäksi saa syytteen eläintautilain rikkomisesta. Suomikin on järjestäytynyt yhteiskunta ja täällä on noudatettava voimassaolevia lakeja.

Vastaukset

Juups

#547 Re:

2011-12-22 17:38:51

#546: -

Väärässä oot kuin väärämielinen. Turhaa tommosta soopaa söpöttää. Dalton oli eläinlääkärin tarkastama ja kaikkea. Mitä hittoo sitä suomessa tarvii, sehän antaa ruotsille sellasen kuvan, että siellä ei oo luotettavia lääkäreitä. Täällähän ne puoskarit on ja niiden toimet tullaan tutkimaan. Kaikki. Suomessa.  Suomessa on epärehellisyys vallassaan, kaikkialla. Se on nähty.

Paholaiselle ruoskaa

#548 Re:

2011-12-22 18:08:40

#546: -

Oon tuonut kolme minipossua ja kaikki on tullissa hyväksyneet. Ei mitään epäilystäkään. Onhan se hullua, jos  ei kelpaa Ruotsin viranomasten paperit, niin sehän on kummaa. Molemmat maat EU:ssa jna.Ruotsi viel viisaampi, ei oo ottanut € käyttöön. Täällä senkun sohlataan tyhmien virkailijoiden kanssa, jotka eivät tiedä mistään tuon taivaallista.