Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti


Vieras

#592

28.12.2011 22:16

Miksi yhteiskunnan pitäisi rakentaa kalliit karanteeni tilat ja palkata henkilökunta. Näitä tiloja ei koskaan tarvita, jos ihmiset jotka tuovat eläimen noudattavat määräyksiä. Tuontiin liittyvät lait ja säädökset ovat luotu suojelemaan maamme eläimiä monilta eläintaudeilta jotka riehuvat Euroopassa, mutta me olemme niiltä tiukkojen tuontiehtojen vuoksi säästyneet. Monille on kuitenkin aivan ylivoimaista noudattaa ehtoja. Myyjä ei ehkä ole innostunut terveystarkastuksiin ennen myyntiä ja kustannuksia tulee rekisteröinnistä. Mutta jos suhteuttaa vaivan siihen, että näillä toimenpiteillä takaa eläimelle turvallisen tulevaisuuden, miksi ihmeessä kukaan edes yrittäisi jättää niitä tekemättä. Eläinten rekisteröinti on Euroopassa ja myös Suomessa pakollista. Yhdenkin possun, kanan, lehmän, lampaan, alpakan , hevosen yms. pitopaikka ja eläimet täytyy olla rekisterissä. Kaikki muut ovat asian sisäistäneet, mutta Eija Lehto, kokenut maahantuoja ja eläinkauppias, on asiasta täysin tietämätön ja välinpitämätön. Dalton ei enään ole hengissä, mutta tulevaisuutta ajatellen tällaisille kauppiaille pitää asettaa elinikäinen eläintenpitokielto. Eläimen ostaminen on luottamusta ja rehellisyyttä vaativa tapahtuma. Jos jossakin vaiheessa tulee ilmi, että ostamasi eläin on tuotu maahan laittomasti, olisi järkyttävää jos viranomaiset vaatisivat sen lopettamista.

Vastaukset

Palvelua.

#593 Re:

2011-12-29 00:15:37

#592: -

Miksi yleensä rakennetaan mitään? Kaikki vaan matalaksi, mitä me veronmaksajat pidämme teille työpaikkoja pystyssä, kun te ette osaa hoitaa asioita niinkuin kuuluu. Ette te tarvii palatseja käydä töissä. Menkää työkkäriin ja eläkää 400 €KK/ssa. Tommosilla virkamiehillä ei mitään tarvetta olla noissa palatseissa. Meiltä kansalaisilta, saatte palkan, ihan turhaa teitä elätämme. Te olette kansaa varten, eikä kansa ole teitä varten. Huomatkaa se ero. PALVELKAA, niinkuin kunnon palvelijat tekee.

Ovat syvältä

#607 Re:

2011-12-30 16:37:39

#592: -

Eikä teitä virkaihmisiäkään tarvita niin paljon mitä teitä on. Istutte vaan palavereissä ja nostatte palkkaa mitä nyt välillä käytte tappamassa viattomia eläimiä.

Kyllä menee Suomen eviralla ja valviralla lujaa. Myös hallinto-oikeudella on vauhtihulluus päällä.  Yhtään ei jousteta, vaikka varaa olisi, paitsi jos pitää tarkastaa onko lääkäri oikeasti lääkäri, sitä ei tarkasteta kunnolla, mutta kun joku tuo maahan eläimen, josta voisi elävänä ottaa tautinäytteet, etenkin kun tuo eläin oli hevoslaumassa pari kuukautta (pitääkö seuraavaksi tappaa ne hevoset), mennään ja tapetaan tuo eläin vain sen takia, ettei olla noudatettu teidän tappajien päätöksiä.

Elämä kyllä vielä kostaa tälle Lounelalle, joka kielsi eläinlääkäreitä ottamasta elävästä eläimestä näytteitä, kuten myös Eviran tiukkapipolle sekä niille hallinto-oikeuden tyypeille, jotka eivät välittäneet eläimen hengestä. 'esimerkki hallinto-oikeuden tyhmyydestä; Joku kristinuskoon kääntynyt muslimi on hallinto-oikeuden virkamiesten mielestä tekouskovainen, näin päättivät todistajia kuulematta, mutta joutuvatkin ottamaan asian uudelleen käsittelyyn.