Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti

Rautalanka

#601 Numerolle 599

29.12.2011 15:24

Järjen käyttökin päätöksissä on suotavaa ! Dalton hevostilalla ei ollut riski ihmisille, mutta EVIRA on riski ihmisille ja eläimille !

Kertausta: Evira sallii salmonellalihan käytön elintarvikkeissa ja Evira sallii superbakteeria sisältävää kananlihaa kaupattavan.

Vastaukset

Mikä neuvoksi?

#602 Re: Numerolle 599

2011-12-29 15:58:35

#601: Rautalanka - Numerolle 599

Niin, aikamme syötyämme salmonellalihaa (joka syö) ihmiset sairastuu, ympäristö sairastuu ja saastuu. Luonto sitten joutuu tarttumaan, ihmisen töihin ja näyttämään kuka on kuka. Niinhän Hullunlehmäntautikin puhkesi, ihmisen aiheuttamista tekemisistä, syöttivät eläimille, siis sitä itteäsä, tottahan se vaikuttaa, että eläimet sairastuu. Ihminen on tehnyt paljon maapallolla pahaa josta sitten syyttömät kärsii.Onneksi, en paa lihaa suuhuni, on parempi tuuri säilyä tervennä. Virkamiehet/naiset on tehnyt paljon pahaa täällä maapallolla, eikä ne koskaan viisastu, aina samat virheet toistuu.


Vieras

#603 Re: Numerolle 599

2011-12-29 16:48:16

#601: Rautalanka - Numerolle 599 

 

Mistä superbakteerista on kyse? Jos afrikkalainen sikarutto puhkeaa jossakin päin Suomea, varoalue on laajuudeltaan useita kymmeniä kilometrejä. Sen ympyrän sisään mahtuu varmasti muutama söpö minisika. Ne tapetaan varmuuden vuoksi, vaikka olisivat terveitä. Rutto on niin herkästi leviävä, ettei mitään sikaa jätetä henkiin. Edes Suomessa kaikki ihmiset eivät koskaan tule olemaan kasvissyöjiä. Lihan hinta nousisi pilviin ja vähävaraisilla ei olisi lainkaan mahdollisuutta lihaan. Mellakat hajoittaisivat maan hetkessä. Jos ei ole ollut koskaan kosketuksissa lihantuotantoon, kannattaa käydä katsomassa. Suomessa eläinten olot ovat todella paljon edellä muuta maailmaa. Huonosti eläimiään kohtelevalla on lyhyt ura. Maatalous on tänään niin ahdingossa, että vain ne jotka todella eläimistään välittävät jaksavat jatkaa.