Skateparkki Keminmaahan

Kommentoitu viesti

Jussi
Vieras

#15 Oisko mittään että:

04.10.2010 17:33

Jotain kamoja vois rakentaa betonista? ainakin omasta kokemuksesta se on paljon mukavampi rullailla ja siitä ei synny LÄHESKÄÄN niin kovaa melua ku esim. kakkosnelosrakenteista vanerihäkkyröistä joissa ei myöskään tietenkään mitään vikaa ole. Plus että betoni on paljon ikuisempi ja kestävämpi materiaalina skeittauksissa. Tottakai se siis lisää kuluja kerralla vähän enemmän mutta pidemmän päälle siitä tulee paljon halvempi vaihtoehto.
Ja Torniossa meillä on käytäntö hallilla että on jäsenlistat, joista jokanen maksaa kuussa hallivuokraa 20e. Ja sitten vierailijat maksaa 2e kerrasta. Minun mielestä tuo 20e on ihan kohtuullinen mutta myös siinä mielessä aika suolanen hinta jos jossain paikoissa hallikauden (n.5-7kk) hinta on jotain tyyliin 40-50 euroa.

Vastaukset

Holmes
Vieras

#16 Re: Oisko mittään että:

2010-10-05 14:21:35

#15: Jussi - Oisko mittään että: 

 Betonihan se paras vaihtoehto olis. Jos edes muutaman obstaakkelin sais betonista, tottakai ois ihanne jos kokoparkin sais betonista. Ja toi 20€ ei kyllä ois liian suolanen periaatteessa jos ois hyvät kamat ja tilat.

AK
Vieras

#17 Re: Oisko mittään että:

2010-10-05 15:45:36

#15: Jussi - Oisko mittään että:

Betonihan olisi ihan toimiva, mutta sisätiloihin erittäin vaikea ja kallis toteuttaa. Ajatellen myös tilan myöhempää käyttöä. 20e on hyvä hinta kuussa ainakin noin aluksi, että saa niitä kuluja katettua. Hintaahan voi sitten laskea. Jos tuntuu että ei skeittaa niin paljon tai hinta on liikaa voi silloin tällöin sen 2e maksaa kuka tahansa.

Tieätkö muuten tuleeko siihen betoniin kuinka helposti halkeamia. Tietenkin se kestää vaneria paremmin mutta että ??