VANHAINKOTIEN PUOLESTA

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#83 Re: Varautumista vanhenemiseen

05.10.2010 22:10

#81: - Varautumista vanhenemiseen 

 miksi ymmärretään adressin tarkoitus väärin ?

Salolaisten pitäisi varautua vanhenemiseen kun asutaan susirajalla.  Uskomatonta vääristelyä, huolihan on NYT ja TÄSSÄ hetkessä ja niiden vanhusten puolesta jotka nyt jo ovat esim Kajalassa.  Minne sieltä nyt yhtäkkiä ? Kotoaan, sillä kotinaan pitävät melkein kaikki, aina joku kovin dementoitunut voi uskoa olevansa vaikka juna-asemalla. 

Salosta ei mitään periferiaa saa tekemälläkään, miettikää vähän Suomen laajuutta, täällä asutaan ruuhka-Suomessa, vaikkei pääkaupungissa asutakaan.

Vanhainkodit vanhainkoteina, niitä tarvitaan myös jatkossa vaikka miten varautuisi. 

Vastaukset

Vieras
Vieras

#84 Re: Re: Varautumista vanhenemiseen

2010-10-06 09:00:19

#83: Vieras - Re: Varautumista vanhenemiseen 

 Oikein hyvää kirjoitusta sinulta, ja Kajalakotia tarvitaan myös jatkossa, jos jotain korjattavaa ja remontoitavaa on Suur-Salon pitää huolehtia siitä, että Kajalakoti tulee kunnolla ja asianmukaisesti korjattua. Päälliköiden palkkoja Suur-Salossa saatin kyllä heti alkajaisiksi nostettua 2000 eurolla kuukaudessa ja käytännössä katsottuna Salon ympäristökunnat oli pakotettu väkisin liittymään Suur-Saloon, muuten kunnan joka ei olisi liittynyt Suur-Saloon olemassa olo olisi epäilemättä muuttunut aika tuskaiseksi, siitä Suur-Salo olisi tavalla tai toisella pitänyt huolen.