Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#57 Kirkkoharju ei ole kenenkään takapihaa vaan yhteinen näyteikkuna

08.10.2010 17:38

On ehdotettu, että Kirkkoharjun säästämistä kannattavat maksaisivat kaikki viulut tai että tehtäisiin keräys Kirkkoharjun puolesta. Koska Pro Kirkkoharju haluaa säästää Kirkkoharjun koskemattomana kaikille yhteisenä (ei vain itselleen), säästämisestä koituvat mahdolliset kulut kuuluvat tietenkin ensisijassa kunnalle eli meille kaikille. Näin on kaikissa muissakin kunnallisissa kuluissa. Uimahallinkin maksoimme me kaikki eikä vain hallin käyttäjät (itse en ole käynyt siellä vielä kertaakaan, vaikka pitäisi). Koulutkin ja niiden laajennukset me maksamme yhteisesti, ei vainkoulua käyvien lasten vanhemmat. Tätä kutsutaan kunnallisdemokratiaksi.

Keräys Kirkkoharjun puolesta on tietenkin mahdollista ja siihenkin voidaan tarvittaessa mennä, mutta tuskin se olisi asian ratkaisu. Tarvitaan valtuuston kauaskantoinen, viisas päätös Kirkkoharjun puolesta.

Kaikki puhuvat kauniisti luonnon ja harjujen suojelusta. Nyt on aika näyttää, että siihen Kangasala sitoutuu ihan konkreettisesti. Tämän tahtotilan on Pro Kirkkoharju -adressissa ilmaissut jo lähes 1000 (tuhat!) ihmistä. He kaikki eivät voi olla väärässä.

Vastaukset

Vonkamies
Vieras

#60 Re: Kirkkoharju ei ole kenenkään takapihaa vaan yhteinen näyteikkuna

2010-10-10 13:49:44

#57: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Kirkkoharju ei ole kenenkään takapihaa vaan yhteinen näyteikkuna 

 Keräys ei ole ratkaisu, mutta jos tilille tulee raha niin päättäjätkin ehkä tarkemmin ajattelisivat.