Hollolan lukio säilytettävä

Kommentoitu viesti

Lahdessa lukionsa suorittanut
Vieras

#9 Pieni on kallista

12.10.2010 09:35

Erinomainen ajatus lakkauttaa pieni lukio. Lahden lukiot ovat pienen matkan takana. Taakka pois Hollolan veronmaksajilta.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#32 Re: Pieni on kallista

2010-10-14 11:34:25

#9: Lahdessa lukionsa suorittanut - Pieni on kallista Lyhyen matkan päässä ?!?!? Jos asut Kirkonkylällä yms. muualla kaukana kaukana lahdesta, on mukava herätä monta tuntia aikaisemmin ennen koulun alkua. Plus Kela joutuisi maksamaan koulumatkatukia, sellaisille oppilaille joilla ei aikaisemmin ole ollut kyydityksiä. Ja on hyvin mahdollista, että joillakin oppilailla uusi koulumatka jäisi vähän liian lyhyeksi ja koulumatkat tulee silloin maksaa itse! Varsinkin jos on yksinhuoltaja ja usean lapsen perhe niin koulumatkojen kustannus voi aiheuttaa ongelmia. Tässä VAIN YKSI ESIMERKKI!

 

Ylioppilas
Vieras

#40 Re: Pieni on kallista

2010-10-14 16:51:39

#9: Lahdessa lukionsa suorittanut - Pieni on kallista

Niin miksiköhän ne Hollolalaiset haluaisivat Lahden suurin rupu lukioihin, joissa opetuksen

taso ja laatu ei vastaa Hollolan lukion tasoa kuuna päivänä. Vahinko etteivät

Lahtelaiset tiedä paremmasta........

J. Mäkelä, Hollolassa -08 lukionsa suorittanut
Vieras

#57 Re: Pieni on kallista

2010-10-16 09:21:15

#9: Lahdessa lukionsa suorittanut - Pieni on kallista

Missä menee mielestäsi pienen lukion raja? Alle 300, alle 200 opiskelijaa? Entäs Kelan kautta (valtio->kunnat) laskutettavat matkatuet yms. "pienen matkan" kustannukset?

Lisäksi haluan vielä mainita, että Hollolalan lukiossa on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto suorittaen yo:n ohella myös media-assistentin tutkinto, mitä ei tietääkseni ole mahdollista suorittaa kovinkaan monessa muussa alueen lukiossa, korjatkaa jos olen väärässä.

Voisin myös kuvitella, että Hollolan veronmaksajilla olisi ensisijaisempiakin säästökohteita, kun "omasta" lukiosta luopuminen jos säästöjä ja leikkauksia on välttämättä tarpeellista tehdä.