Lukiota ei saa viedä pois Tikkakoskelta!

Kommentoitu viesti

ORA

#50

14.01.2012 10:25

Suurkunnassa ne kyllä nyt keskitetään. Suuryksikköihin tehojen ja tuottavuuden parantamiseksi. Tämä on poliittinen valinta. kokoomus, sosialisdemokraatit ja vihreät keskittävät, kokoavat, tehostavat, ulkoistavat, lakkauttavat. Lukiot on helpointa keskittäjille.

Vastaukset

Älä disinformoi

#53 Re:

2012-01-14 17:22:44

#50: ORA -

Politiikkahuuteluun tämäkin kommentointi on  mennyt.

Kovaa eri puolueiden moittiminen tässäkin säikeessä, vaikka keskimäärin aika hyviä pointteja on tullut kommentteina.

No niin, poliittinen päätöshän lukioverkko on. Joka tapauksessa.

Oli taannoin ennen joulua koululla paneelikeskustelu, jossa oli lukioliikelaitoksemme pomoja, luottamusmiesjohtoakin kolme. Kaksi kepulaista ja yksi kokkari. Eli Ruotsala, joku kaupungin rouvashenkilö ja Partanen.

Mieleen jäi erityisesti että asiantuntijana henkseleitään paukutellut Ruotsala (kesk) Tikkakoskelta ilmoitti, ettei lukion ilmailuopetus ole mitenkään tarpeellista kenellekään. Kuulija jäi ymmärtämään, että hänen mielestään Tikkakosken lukio joutaa lopettaa.

Juuri edellisenä päivänä oli ollut Jyväskylän kaupunkilehdessä haastateltuna Ilmasotakoulun johtaja eversti Leppälaakso. Hänen viestinsä olikin täysin päinvastainen.

Ei ole vaikeaa päättää uskooko tässä nyt Ilmavoimien korkeaa johtajaa vai parikymmentä vuotta eläkkeellä surffaillutta evp kapteenia?

Paha vaan, että jälkimmäinen on päättämässä asioista johtokunnassa ja sammuttelee valoja tuolla tapaa. Hän häätää puolueeltaan takuulla hyviä äänestäjiä muualle. Kannatus ei nouse ja Suomen Keskustan  maine jo ennestään lukiosivistyksen vastaisena puolueena pahenee vaan. Ei tunnu hyvältä tämä tämmöinen.

Vai onkohan se Keskusta sitten laajemminkin tollaista mieltä? Huh.