Teemu Mäki pois professorin virasta

Kommentoitu viesti

Hamara

#81 Adressin perustajan tiedot hakoteillä…

24.01.2012 01:32

Olisi ehkä hyvä tutkia hiukan lähemmin näitä mainittuja Mäen tekemiksi väitettyjä tekoja. En itsekään arvosta niitä taiteena mutta se tarkastelutapa on tärkeä. Miksi ne on tehty ja miten esim. tuo ns. "kissantappo"-video on tehty. Kukaan ei näissä teoksissa hekumoi millään perversioilla tms. Kaikki tämä on katsojan "silmässä" ja kun joku näyttää "inhottavalta" niin se tietenkin saa aikaan esim. tällaisen adressin ja inhonsekaisia reaktioita… ja taitaapa olla niin, että juuri tämä on näiden tappo- ja eritetaiteilijoiden selkeä tavoite.

Hiukan ihmettelen sitä, että jostain videolla esitetystä kissan taposta tms. jaksetaan vouhkata kun samaan aikaan esim. Afrikassa kuolee ja mätänee elävältä kymmeniätuhansia ihmisiä vain sen vuoksi että esim. euroopassa ei ole poliittista tahtoa ja selkärankaa hoitaa tätä nälkäongelmaa pois. On tietysti niin mukava sulkea silmänsä todelliselta pahuudelta ja puuttua sitten näihin omaa herkkää hipiää kiusaaviin lieveilmiöihin täällä lintukodossa.

Vastaukset


Vieras

#82 Re: Adressin perustajan tiedot hakoteillä…

2012-01-28 17:26:52

#81: Hamara - Adressin perustajan tiedot hakoteillä…

Jokainen noista raakuukista on liikaa ja tuomittavia ..kuten myös täysin turha tarpeeton ja tuomittava raakuus oli Mäen "taideteos"!!

Se ei ole puolusteltavissa toisilla väkivallan teoilla!

Toivon, että kaikki Mäen puolustajat ja Mäki itse joutuvat joskus elämänsä aikana kokemaan saman hengenhädän ja kuolemanpelon mitä se kissa koki.

Tämä maailma ei lähde parantumaan pahoilla ja raaoilla teoilla! Tämä olisi jo paratiisi jos tämä teoria olisi totta!