Kristitty ei tuomitse rakkautta: homokielteisyys ei kuulu kirkkoon

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#53 Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

28.10.2010 23:27

#15: Vieras - Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei? 

 Homot ovat osallisia pelastuksesta siinä missä kaikki muutkin. Homot voivat saada tekonsa anteeksi, kuten kuka tahansa, mutta ei siunausta liitolleen tai teoilleen, eihän syrjähyppyjä tai avioerojakaan siunata

 

Millä tavoin homoseksuaalisuus on verrattavissa syrjähyppyihin tai avioeroon

Vastaukset

BIBLE RULES!!
Vieras

#56 Re: Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

2010-10-29 00:07:06

#53: Vieras - Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

Kaikki synti erottaa Jumalasta siitä on kyse!!! Ei pelkästään homous vaan myös haureus, juoppoilu jne.

 

Vieras
Vieras

#58 Re: Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

2010-10-31 23:45:24

#53: Vieras - Millä tavoin homoseksuaalisuus on verrattavissa syrjähyppyihin tai avioeroon 

 Homot ovat osallisia pelastuksesta siinä missä kaikki muutkin. Armosta kaikki ovat pelastetut ja yksikään meistä maan päällä ei ole tuomitsemaan ketään homoa, syrjähypyn tehnyttä tai eronnutta.

Jos joku kysyy minulta onko avioero oikein, omatuntoni käskee neuvomaan, ettei se ole. Jos joku kysyy minulta hyväksynkö hänen syrjähypyn tai yhden yön suhteen, en osaa nähdä senkään olevan oikein. Jos minua pyydetään opettamaan homoudesta, teen sen omantuntoni ja Raamatun sanan mukaan. Jeesus on käskenyt lähetyskäskyssä apostoleita ja meitä opettaa niinkuin hän on itse opettanut. En voi jättää toteuttamatta lähetyskäskyä, enkä löydä perustetta opettaa toisin kuin apostolit ovat opettaneet. Vaikka annetaan mitä tahansa maallisia ohjeita, Apostolien opetus on se, joka meille on annettu ja joka on vuosisatojen aikana tutkittu.

Jos jollekulle on omantunnon kannalta täysin selvä, että voi opettaa toisin kuin apostolit ovat opettaneet, eikä hän usko johtavansa ketään heikompaa lankeamukseen, se on toki hänen asiansa, mutta myös heikompien ja hänen on parempi tutustua oppiin, jotta tietää mitä siitä opetetaan. Itse en voi toimia uskoani vastaan, enkä voi hyväksyä opetusta, joka on lähikuukausina saanut vahvaa jalansijaa, mutta ei ole vielä edes tutkittu ja hyväksi todettu.

Oma kantani homoudesta on Apostolien opetuksen mukainen. Nyt homoutta väitetään synnynnäiseksi, Jumalan luomaksi ja riippumattomaksi ihmisestä itsestään. Vaikka se olisi näin, mutta vain osan osalta, ei niitäkään, joilla se ei ole synnynnäinen, voi opastaa rikkomaan apostolien opetusta vastaan. Yksittäiset teot on se perisynti, mutta ei kukaan saa opettaa rikkomaan uskossa.