Kristitty ei tuomitse rakkautta: homokielteisyys ei kuulu kirkkoon

Hintti
Vieras

#51 Re: Re: Synti ja tuomio

28.10.2010 00:52

#30: Vieras - Re: Synti ja tuomio 

 Ai .. katos vaan. Taiski olla toi pakkoruattalaisten laki. Mut siälthän ne kaikki tulee tännekki, ennemmi tai sit myähemmi


Vieras

#52 Miten kirkko voi päättää?

28.10.2010 02:54

Vastoin Jumalan sanaa, ettei homouden harjoittaminen olisikaan nyt syntiä?

"Eivät miehet, jotka makaavat miesten kanssa tule perimään jumalan valtakuntaa."

Vieras
Vieras

#53 Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

28.10.2010 23:27

#15: Vieras - Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei? 

 Homot ovat osallisia pelastuksesta siinä missä kaikki muutkin. Homot voivat saada tekonsa anteeksi, kuten kuka tahansa, mutta ei siunausta liitolleen tai teoilleen, eihän syrjähyppyjä tai avioerojakaan siunata

 

Millä tavoin homoseksuaalisuus on verrattavissa syrjähyppyihin tai avioeroon

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.10.2010 23:54


BIBLE RULES!!
Vieras

#55 Jumala ilmaisee itsensö sanansa kautta!!

29.10.2010 00:04

Etsikää Jeesusta sillä hän tahtoo pelastaa teidät, Jumalan on varannut kaikille pelastuksen. Hän odottaa meidän tekevän parannusta ja lopettavan synnintekemisen hänen avullaan.

Jumalalla ei oo mitään tekemistä ihmisten kanssa, jotka jatkavat synnintekemistä. Sellainen on petosta ja valhetta.

1 joh 2 luku;

Jumalan lapset -- Paholaisen lapset
4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista. 5 Mutta te tiedätte, että Kristus, joka on synnitön, tuli ottamaan pois synnit. 6 Syntiä ei tee kukaan, joka hänessä pysyy. Ei kukaan, joka tekee syntiä, ole häntä nähnyt eikä tunne häntä.

7 Lapseni, älkää antako kenenkään johtaa itseänne harhaan. Joka tekee Jumalan tahdon, on vanhurskas, niin kuin Kristus on vanhurskas. 8 Joka tekee syntiä, on Paholaisesta, sillä Paholainen on tehnyt syntiä alusta asti. Juuri sitä varten Jumalan Poika tuli maailmaan, että hän tekisi tyhjäksi Paholaisen teot. 9 Yksikään Jumalasta syntynyt ei tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä. Hän ei voi tehdä syntiä, koska on syntynyt Jumalasta. 10 Tästä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan, ketkä Paholaisen lapsia: se, joka ei tee Jumalan tahtoa, ei ole Jumalasta, ei siis myöskään se, joka ei rakasta veljeään.

room. 1:
24 Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan ...häpäisevät oman ruumiinsa.
25 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.
26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen,
27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.
29 He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat
30 ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia,
31 ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä.
32 Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.


Nämä raamatunpaikat osoittavat asian selvästi. !!! ei ole muuta tietä taivaaseen Jumalan luo kuin se minkä Jeesus meille antoi.. Josta apostolit opettivat.
BIBLE RULES!!
Vieras

#56 Re: Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

29.10.2010 00:07

#53: Vieras - Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

Kaikki synti erottaa Jumalasta siitä on kyse!!! Ei pelkästään homous vaan myös haureus, juoppoilu jne.

 

Vieras
Vieras

#57 Re: Re: Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

31.10.2010 23:05

#56: BIBLE RULES!! - Re: Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

Näköjään myös heterous erottaa Jumalasta, siitä on nimenomaan kyse. Homous ei ole erottanut minua eikä monta muutakaan. Eli mikä on sinun pointti? Avioliittoon siunaamista pareista puolet päätyy myös eroon. Kukaan ei aio perustaa parisuhdetta, jollei toivoisi ja työskentelisi, että se olisi uskollinen (siis KAIKKI parisuhteet).

Vieras
Vieras

#58 Re: Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

31.10.2010 23:45

#53: Vieras - Millä tavoin homoseksuaalisuus on verrattavissa syrjähyppyihin tai avioeroon 

 Homot ovat osallisia pelastuksesta siinä missä kaikki muutkin. Armosta kaikki ovat pelastetut ja yksikään meistä maan päällä ei ole tuomitsemaan ketään homoa, syrjähypyn tehnyttä tai eronnutta.

Jos joku kysyy minulta onko avioero oikein, omatuntoni käskee neuvomaan, ettei se ole. Jos joku kysyy minulta hyväksynkö hänen syrjähypyn tai yhden yön suhteen, en osaa nähdä senkään olevan oikein. Jos minua pyydetään opettamaan homoudesta, teen sen omantuntoni ja Raamatun sanan mukaan. Jeesus on käskenyt lähetyskäskyssä apostoleita ja meitä opettaa niinkuin hän on itse opettanut. En voi jättää toteuttamatta lähetyskäskyä, enkä löydä perustetta opettaa toisin kuin apostolit ovat opettaneet. Vaikka annetaan mitä tahansa maallisia ohjeita, Apostolien opetus on se, joka meille on annettu ja joka on vuosisatojen aikana tutkittu.

Jos jollekulle on omantunnon kannalta täysin selvä, että voi opettaa toisin kuin apostolit ovat opettaneet, eikä hän usko johtavansa ketään heikompaa lankeamukseen, se on toki hänen asiansa, mutta myös heikompien ja hänen on parempi tutustua oppiin, jotta tietää mitä siitä opetetaan. Itse en voi toimia uskoani vastaan, enkä voi hyväksyä opetusta, joka on lähikuukausina saanut vahvaa jalansijaa, mutta ei ole vielä edes tutkittu ja hyväksi todettu.

Oma kantani homoudesta on Apostolien opetuksen mukainen. Nyt homoutta väitetään synnynnäiseksi, Jumalan luomaksi ja riippumattomaksi ihmisestä itsestään. Vaikka se olisi näin, mutta vain osan osalta, ei niitäkään, joilla se ei ole synnynnäinen, voi opastaa rikkomaan apostolien opetusta vastaan. Yksittäiset teot on se perisynti, mutta ei kukaan saa opettaa rikkomaan uskossa.

Sana
Vieras

#59 Kirkko ja Raamattu

09.11.2010 10:52

Kirkko on pyhä paikka, jossa julistetaan ja kunnioitetaan Raamatun sanaa. Tuntuisi Jumalan pilkalta vihkiä kirkon alttarilla avioliittoon samaa sukupuolta olevia, kun se on Raamatun mukaan vastoin Jumalan tahtoa.
Room.1:24-28
Jumalan sana
Vieras

#60 Jos olet kristitty

01.12.2010 14:41

Niin avaa silmäsi. Rukoile Jumalaa avaamaan ne! Raamattu on täynnä kohtia joissa sanotaan että homous on väärin. Ei Jumalan huoneessa saa siunata mitään sellaista. Eieieiei... Jumala rakastaa homoja, muttei heidän tekojaan. Miksi oikeiden kristittyjen pitäisi siunailla Jumalan vastaista toimintaa? Miksette mene vaikka muslimikirkossa naimisiin? Ainiin ne ei hyväksy homoja.. Pitäisikö meidän?
Vieras
Vieras

#61 Re: Jos olet kristitty

01.12.2010 15:21

Vieras
Vieras

#62 Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

08.12.2010 20:48

#10: Vieras - Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei? 

No, niinpä 'totuus on...' kerrottava homouden hyväksyjille: homous ja lesbous on syntiä eikä muuksi muutu, vaikka kuinka muuta yritetään selittää! Raamattu ei todellakaan hyväksy syntiä, kuten homous ja lesbous! Se on Jumalan halveksimista, koska oletetaan, että Jumala on jotenkin epäonnistunut tälläisten mainittujen henkilöiden valmistamisessa! Myöskin on turha siunata näitä, puhumattakaan vihkiä. Syynä on se, että Jumala ei ole mukana siinä tilaisuudessa. Kirkon piispat ja muut homouden ja lesbouden hyväksyjät joutuvat kerran Jumalan edessä vastuuseen synnin hyväksymisestä. Jos te oikeasti rakastaisitte näitä syntielämää viettäviä, niin kertoisitte Jumalan Sanan mukaisen Jumalan tahdon. Sen, että synnistä on tehtävä parannus, homoudesta ja lesboudesta on luovuttava. Älkää siis halveksiko Jumalan Sanaa, vaan kertokaa totuus. Taivaassa tulee olemaan sellaisia, jotka luulivat sinne pääsevänsä ja iloisesti yllättyvät ne, jotka ovat Jumalan Sanan edessä tottelevaisia ja luulivat, etteivät pääse, pääsevätkin! Onko kirkon liberaaliporukka valinnut tuon 'tyhmien neitsyiden osan'? Siltä vaikuttaa... valitettavasti!

Tervettä oppia
Vieras

#63 Kuinka edes kehtaatte!

17.12.2010 16:37

Oikeat kristityt ovat uudesti syntyneitä;he tietävät mikä on syntiä eivätkä enää halua tehdä sitä.Kuinka sitten "kristityt" homot haluavat jatkaa synnissä elämistä tieten tahtoen ja vielä VAATIVAT MUIDENKIN HYVÄKSYMISTÄ synnissä elämiseensä.Vieläpä Jumalan siunaamista heidän homosteluunsa.Kyllä on aikoihin eletty!Ette voisi enemmän olla eksyksissä.Uudistukaa mieleltänne,vääryyden harjoittamisen hyväksyminen ei ole rakkautta vaan päinvastoin.Ei syntiä pidä rakastaa/hyväksyä.KIRKONHAN TULISI OPETTAA TERVETTÄ OPPIA,kuka muukaan sitä sitten opettaa.Homoudesta voi parantua.Jeesukselle kaikki on mahdollista.
Homous Sairausta
Vieras

#64 Homot tekee syntiä

17.12.2010 20:25

Kirkon tehtävä on julistaa raamattua = Jumalan Sanaa puhtaasti ja raittiisti. Raamatun mukaan homous ja sen harjoittaminen ei ole Jumalan mielen mukaista ja raamattu toteaa sen synniksi. Myöskin yhteiskunnan tulisi tuomita homous yksiselitteisesti normaalista poikkeavaksi ja sairaaksi ilmiöksi. Siten ei esimerkiksi suku jatku ja lapset saavat kauhukuvia ihmiselämästä jossa mies ja nainen ovat luonnollinen ja ainoa oikea tapa muodostaa sukupuolinen parisuhde. Elämme jo lähellä' ennustettua (Raamattu) lopun ajan aikaa koskapa tämä sairas homouskin hakee jo hyväsyntää kristillisistäkin piireistä. Syntisiä olemme kaikki mutta Jumalan edessä parannuksen teko myös homoudesta on ainoa mahdollinen. Suomi kalliisti veteraanien verelläkin itsenäiseksi saatu yhteiskunta ei tarvitse homoutta eikä homoja - homous pitää jyrkästi tuomita.
Vieras
Vieras

#65 Re: Re: Sukupuolineutraali avioliittolaki

19.12.2010 23:57

Vieras
Vieras

#66 Re: eduskuntavaaleissa

22.12.2010 01:37

#13: marica - eduskuntavaaleissa 

Sukupuolineutraaliavioliittolaki. Mikä sanahirviö! Ensinnäkin sukupuolineutraali tarkoittaa suomeksi sukupuoletonta.

Ts. siitä vaan lakia laatimaan, kun se ei koske mies- eikä naissukupuolen edustajia lainkaan.

Jumala kieltää homouden Raamatussa ja onhan se nyt evoluution vastaistakin. Sitä nimenomaa Paholainen ajaakin tässä takaa, että saa ihmiskunnan ajettua kaikin tavoin turmioon ja sukupuuttoon.

Uskokaa nyt hyvät ihmiset. Raamatussa oleva lause rakastakaa toisianne ja olkaa veljellisiä rakkaudessanne kuin ystävät tarkoittaa juuri sitä, mutta ei siinä sanallakaan mainita seksuaalisuudesta mitään, vai lukevatko silmänne senkin sanan siitä.

Nämä eivät ole minun keksimiä sanoja, vaan ne on sanottu jo aikoja sitten.

Meidän tulee muuttua 2000 tuhannen vuoden aikana (jos muututaan), mutta emme saa tehdä syntiä emmekä haureutta.

Jumalan siunausta teille kaikille

Sivusta Seuraaja
Vieras

#67 Re:

22.12.2010 01:44

#6: Sirpa Syrjä-Turpeinen -  

Eli kun Sirpa olet lukenut koko jakeen 1. Johanneksen kirjeen 4 luvusta, huomaat että tässä puhutaan rakkaudesta ja varoitetaan samalla antikristuksesta.

En kyllä näe missään sanaa seksualisuus. Rakkaus ei ole synonyymi sanalle seksi. Vai onko mielestäsi? Jos näin on, pitänee sinun tarkistaa asia sanakirjasta.

Sivusta Seuraaja
Vieras

#68 Re: Re: Re: Re: Re: Onko raamattu pyhä kirja vai ei?

22.12.2010 01:49


Vieras

#69

01.05.2011 03:05

Kannattais pitää mielessä, että rakkaus ja seksi on 2 eri asiaa. Lähimmäisenrakkaus on kristillisyyden perusarvoja, se on totta. Mutta kun rakkauteen ei aina kuulu seksi! Se on miehen ja naisen välinen asia, lisääntymistä varten tarkoitettu. Homot eivät voi lisääntyä keskenään - heille seksi on vain viihdettä. Miksi homojen pitää harrastaa seksiä ja VAATIA vielä muita hyväksymään vastenmieliseltä tuntuvia asioita? Mitäs seuraavaksi keksitään? Sallitaanko myös insesti lähimmäisenrakkauden osoituksena? Raiskaus sillä verukkeella, että raiskaaja rakastaa raiskaamaansa henkilöä? Eläimiin sekaantuminen sillä perusteella, että ollaan eläinrakkaita? Lapsiinsekantuminen rakkaudesta lapsiin? Lähimmäisenrakkaus on hieno asia, mutta aina seksi ei kuulu rakkauteen. Rakastattehan te omia vanhempiannekin ja hekin varmasti myös teitä, mutta eihän sekään tarkoita, että vanhempien kanssa seksiä saisi harastaa.


Vieras

#70

25.03.2013 19:16

Homokielteisyys on fobiaa. Fobia ei kuulu kirkkooni, eikä homotkaan. Ei kukaan. Uskonto kiellettävä!
HOMO

#71 i PRIDE / PRIDE MINISTER

17.10.2019 22:09

MIKS (SAIRAUDESTA) HOMOILUSTA PITÄIS PARANTUU? :(

HOMO

#72 PRIDE MINISTER

17.10.2019 22:11

HOMOTKI ON IHMIOSIÄ :(

OO.HOMOS

#73 HOMOUS ON PALJON KRISTILISYYTTÄ VÄHEMMÄN HARMILLISTA SUOMEN KULTTUURILLE !

23.05.2020 00:20