EI KUNTAUUDISTUKSELLE

Kommentoitu viesti

Emppu

#39

09.02.2012 12:14

Miksi me naapurikuntalaiset haluaisimme maksamaan Tampereen älyttömiä halli- ja tunnelihankkeita tai tekopohjavesiä??? Meillä pelaa terveydenhuolto, hammashoito, päivähoidossa on sopivan kokoiset ryhmät,vanhuksista pidetään parempaa huolta. Miksi haluaisimme asiat samaan jamaan kuin Tampereella, jossa rahat valuvat älyttömään tilaaja-tuottajamalliin, jossa vastuuta ei ole kellään, mutta rahaa palaa paljon?! Tai suuruudenhulluihin hankkeisiin, joihin rahaa kyllä löytyy. Tavallliset ihmiset kyllä unohdetaan, samoin kuin haja-asutusalueilla asuvat.

Vastaukset

OSALLISTUT- VAIKUTAT

#40 Re: OMPPU

2012-02-09 12:48:34

#39: Emppu -  

 Kyllä nyt Nokian, Lempäälän, Kangasalan, Pirkkalan, Ylöjärven, Vesilahden itsenäisyystie on päättymässä. Jakakaa vain viirinne. Hyväksykää viimeiset kaavanne.

Yhteistoimintamenettelystä säädetään lailla ja on sovittu työnantajan ja työtekijäjärjestöjen kesken sopimuksella. Valmistelussa on kuultava ja aidosti keskusteltava tärkeistä muutoshankkeista. Kuulemiset on tainnut jäädä tekemättä. Hallinto-oikeus tutkii nuokin muodollisuudet kunhan vain valittaa ja muistaa todeta... ja kun päätös on muutoinkin lainvastainen...

Juristit auttavat mielellään.

Kunnallisvaalit on 28.10.2012 ja niiihin haetaan jo nyt ehdokasehdokkaita.