Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista

Kommentoitu viesti

vain minä pieni ihminen suuressa maailmassa

#124 Re: Millä peruistein?

13.02.2012 22:47

#20: Kokoomuksen terveiset - Millä peruistein?

On varmaan aivan sama mitä perusteluita esitettäisiin, koska ne ei kumminkaan olisi teidän mielestä tärkeitä tai järkeviä. Kun kerta päättäjät ovat jotain saaneet päähänsä, niin miksi he vaivautuisivat kuuntelemaan meitä "tavallisia pulliaisia". Emmehän me tiedä mistään mitään. Mehän vain elämme tätä pientä elämäämme täällä kehäkolmosen ulkopuolella, johon päättäjien tekemät päätökset vaikuttavat.

Joidenkin mielestä asia voi olla pieni ja mitätön, mutta miettikää sen vaikutuksia laajemmassa mielessä. Päättäjille tämä asia on vain yksi muiden joukossa. Tapa jolla säästää rahaa. Tapa jolla korvata aikaisemmista typeristä päätöksistä koituneita tappioita. Mutta onko tapa silloin oikea, kun se vaikuttaa negatiivisella tapaa kansalaisten elämään. Kaikille tämä asia ei ole pieni.  Ja eikä se tarkoita sitä, että ihmiset eivät olisi valmiita hankkimaan toimeentuloaan muualta ja menisivät kortistoon loisimaan. Kyse on yhteishengestä ja siitä periaatteesta, että miksi paikkakuntia pitää ajaa ahdinkoon lakkauttamalla hiljalleen kaikki ja pakottamalla ihmiset muualle töihin.

Eikö sen puolesta pidä taistella mikä on tärkeää!? Ja tämän addressin allekirjoittaneille ihmisille tämä asia on tärkeä. Kuinka kukaan voi silloin arvostella addressia typeräksi, vain siksi, että joku uskaltaa astua päättäjien varpaille ja tuoda mielipiteensä esille.

Vastaukset


Vieras

#125 Re: Re: Millä peruistein?

2012-02-13 23:07:00

#124: vain minä pieni ihminen suuressa maailmassa - Re: Millä peruistein? 

 Tämä adressi ei tosiaankaan ole typerä. Meitä on nyt tuhansia allekirjoittaneita, ja niihin kuuluu allekirjoittaneita niin  kehä III:n ulkopuolelta kuin sisäpuoleltakin.  Mutta tämä adressi  pitäisi myös toimittaa päättäjien pöydälle (joista valtaosa on tehtäviinsä tullut kehä III:n ulkopuolelta) Meidän on pistettävä niille päättäjille kunnolla hanttiin, jos meinataan Kauhavan kentän toiminta pitää.