VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#2198 Re: Re: Re: Kaikki suomen suurpetoasiat luontoliiton susiryhmälle.

16.02.2012 13:19

#2197: - Re: Re: Kaikki suomen suurpetoasiat luontoliiton susiryhmälle. 

 ...  jos molemmat silmänsä saa auki, ja ajatuksenkin vielä  kulkemaan, niin kirjasta on luettavissa, että kuolemantapaukset on todennettu kirkonkirjoista susien surmaamien lasten henkilötietoineen ja kuolinsyineen, lehtireferaattejakin toki on aikalaisdokumentaationa vallinneiden mielialojen ja pelkojen kuvaamiseksi.   Kirkonkirjat ovat normaalille ihmiselle pätevää faktatietoa, mutta arvelen, että kiilusilmäisessä asenneilmastossa ne voivat näyttäytyä puutteellisena (ehkä jopa AL:n manipulaationa?) ja virheellisenä dokumentaationa.  Papitkin - peijakkaat - ovat olleet syyttömien susien vastaisella risti- retkellä!

Vastaukset


Vieras

#2201 Re: Re: Re: Re: Kaikki suomen suurpetoasiat luontoliiton susiryhmälle.

2012-02-16 16:02:25

#2198: - Re: Re: Re: Kaikki suomen suurpetoasiat luontoliiton susiryhmälle.

En kysynyt mielipidettäsi kirkonkirjoista vaan miten AL varmensi tiedot oikeiksi? Sama juttu vanhoista lehdistä poimittujen uutisten kanssa. Uudet uutisetkin ovat monta kertaa täyttä puppua, esim. se kultaisen noutajan hyökkäys pojan kimppuun joka uutisoitiin suden tekemäksi.

Tietysti jos oikein uskoo kaiken lukemansa ilman kritiikkiä niin Lappalaisen kirjan voi ottaa tosissaan, muille se on sepustettuja erätarinoita muiden joukossa.