Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#104

20.02.2012 17:16

jos Erkki Mustakarin erosta tehty adressi saa vain 20 kirjoitusta ja tämä saa tuhansia ei ole kaikki kunnossa :D

Kannatan kaikkia toimia jolla saadaan nuoret urpot rauhoitettua, itsehän ovat kerjänneet tätä. Ikävää ravintolaalalle, eipä voi mitään, toki ravintolat voisivat olla vastuussa ja maksaa poliisin määrärahoja, kun ovat osaltaan edesauttamassa rikoksia.

Vastaukset

Vapaakaupunki

#111 Re:

2012-02-20 17:37:12

#104: -

Samantien voisi suomen monopolikauppiaat hieman alentaa hintojaan nykyisestä. Esim S ryhmän hallituksessa istuu paljon henkilöitä, joilla on päätäntävaltaa esim. kauppapaikkojen myöntämisessä. Mielestäni ei ole oikein, että he saavat alennusta S ryhmän palveluista. Välitysfirman kautta duunia tekevä, esim kassahenkilö ei saa muuta "alennusta" kuin plussabonuspisteet..... Onko tämä kilpailua? Einesten hintoja alas niin ei tarttisi enää korteilla leikkiä.


Vieras

#115 Re:

2012-02-20 17:52:44

#104: -

Kukas ne kotona tehdyt hölmöilyt maksaa, jotka tuplaantuvat?


Vieras

#1403 Re:

2012-02-21 23:41:41

#104: -

Tiedätkös kullannuppu, kuinka paljon ravintoloitsijana maksan poliisin määrärahoja verojen muodossa?

Niin ja pitipä vielä lisätä, että ottaako KUKAAN huomioon sitä, että melko suuri osa yökerhojenkin palveluita käyttävistä ihmisistä osaa juhlia asiallisesti ja muutaman juoman voimin tai jopa ihan selvinpäin! Kyllä ne ongelmia aiheuttavat asiakkaat aiheuttavat ongelmia päihteiden käytöllään tai muulla tavoin ravintoloiden aukioloajoista huolimatta. Kyllä rajoittamisen ja kieltojen sijasta olisi aika muuttaa asenteita ja ihan yksinkertainen tapakasvatus tepsisi tähänkin ongelmaan.

Itse olen käyttänyt yökerhojen palveluita jo melko paljon, viimeksi viime viikonloppuna, jolloin seurueemme pääsi ihan omin jaloin ravintolasta ulos. Kotiin pääsimme (jälleen) ilman poliisin apua. Onhan niin, että hyvin käyttäytyvä 15-henkinen seurue jäi ilmeisesti kanssaeläjiltä huomiotta siksi, että juuri samaan aikaan joku yksittäinen ihminen oksensi kadulla päälleen humalassa. Juuri tuon yhden henkilön vuoksi minäkin joudun kenties tulevaisuudessa siirtymään vesituopin ääreltä tanssilattialta kotiin ja vetämään pään täyteen viinaa, koska vituttaa tämä holhoaminen.