Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#163 Suojelu on pitkäntähtäimen sijoitus

04.11.2010 13:38

Hyvä, että Kirkkoharju herättää näin paljon keskustelua. Se lisää asian tunnettavuutta, allekirjoituksia ja sitä kautta painetta päättäjille. Harjun säästämistä vastustavat näyttävät olevan mielestään kovin hyviä asiantuntijoita siinä, miten harjua ei ainakaan kannata suojella (mm. maanvaihto tyrmätään). Ettei vain olisi niin, että taustalla on pelko hyvän suojelukeinon löytymisestä.

Jos ja kun valtuutetut saadaan Kirkkoharjun suojelun taakse, niin kunnasta kyllä löytyy asiantuntemusta etsiä hyvä keino asian toteuttamiseksi. Neuvottelut vaan pikaisesti käyntiin Sorolan perikunnan kanssa.

Suojelu on hieno pitkän tähtäimen sijoitus koko Kangasalle. Nyt tehty satsaus Kirkkoharjun hyväksi, olkoonpa sitten maanvaihto tai 3milj.€, poikii jatkossa kunnalle paljon hyvää: hienon imagomaamerkin (Tampere näyttää päivän lehden mukaan tarvitsevan 400milj. euron lasipytingit ajamaan samaa asiaa rautatien päälle sipulikirkon viereen) ja upean harjun harrastaa luonnossa liikkumista, ja sitä kautta ihmisten kiinnostuksen muuttaa Kangasalle ainutlaatuisten harjujen kupeeseen.

Juuri luonnon (harjujen) läheisyyden takia Kangasalle muutetaan. Voisiko siis olla typerämpää tapaa pilata Kangasalan todelliset valttikortit kuin nyt lyhytnäköisesti repiä harjut, myydä sorat ja rakentaa tilalle kerrostaloja?

Vastaukset

Vieras tuttu
Vieras

#164 Re: Suojelu on pitkäntähtäimen sijoitus

2010-11-04 13:54:34

#163: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Suojelu on pitkäntähtäim en sijoitus 

 Valimon alue on tai oli Kirkkoharjua, nythän se on ihan pilalla. Siellä rakentamien vain kaunistaa maisemaa. Kyllä Kangasalta löytyy rakentamiseen soveltuvia alueita. Nyt kun suojellaan tämä osa harjua , tulevaisuudessakin on huono  perustella harjuun rakentamista. Tämä on ennakkotapauksen luokkaa. Kuten Kannus kirjoitti, suojelu on pitkäntähtäimen  sijoitus ja tulevaisuudessa on hyvä esimerkki.

Vieras
Vieras

#166 Re: Suojelu on pitkäntähtäimen sijoitus

2010-11-04 16:02:07

#163: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Suojelu on pitkäntähtäimen sijoitus 

 Näillä kirjoituksilla ei saada päättäjiä toimimaan. Käytännön töihin ja heti, listat ja puhemiehet valtuutettuja vakuuttamaan. Kukaan ei ryhdy toimiin nettijuttujen perusteella. Kuten aiemmin joku kirjoitti, onko tarkoitus tyytyä näihin nettijuttuihin vai onko tarkoitus ryhtyä käytännön toimiin ja koska?

Vieras
Vieras

#168 Re: Suojelu on pitkäntähtäimen sijoitus

2010-11-04 18:48:37

#163: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Suojelu on pitkäntähtäimen sijoitus

harjun suojelu ei vaadi maanvaihtoa. on viisaampiakin tapoja hoitaa asia. Miksi olet niin innokas maanvaihtaja PK?