Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Yksi äänestänyt

#465 Re:

20.02.2012 23:51

#1: - Hyssälä ja Räsänen ovat ihan pellejä molemmat.....kuinka joku edes kehtaa heitä äänestää..?????

 

Minä tunnustan. En siis Hyssälää, vaan Räsästä.

Jos tällaisesta adressista on jollekin mielihyvää, siitä vaan allekirjoittamaan. Minä voisin allekirjoittaa Wallinia ja Kataista vastaan. Jos joku laittaisi adressin, että Brax takaisin oikeusministeriksi, siihen voisin antaa ääneni. Niinistölle annoin ääneni vaaleissa, enkä adressissa, joten eiköhän tässäkin asiassa minun ääneni ratkaise.

En ymmärrä, miten ravintolat kärsisi, jos väki saataisiin aikaisemmin sisään ja ulos. Kaikille on parempi, kun ei olla aivan viimeiseen asti oltu juomassa. Pääsee paljon aikaisemmin toipumaan ja seuraavasta päivästä on jotain iloakin.

Toki jos joku yksisilmäisesti ajattelee, että epäterveettä aamuyön elämää, joka kuormittaa poliisia ei saa rajoittaa, voisi ehdottaa mielestäni jonkinlaista järjestysveroa tai vastaavaa, jolla ne aamuyön tuntien järjestyshäiriöt hoidetaan. Jos asiat olisi reilassa, tuskin poliisi tuollaista esitystä olisi sisäministerille tuonut. Kun valtion budjettia on leikattava, kustannuksia on laitettava kuriin, mutta jos ne kustannukset eivät tuo menoa, vaan tuloa valtiolle, saattaisi moni miettiä tuollaista esitystä uusiksi.

Vastaukset

muusikko

#482 Re: Re:

2012-02-21 00:02:50

#465: Yksi äänestänyt - Re:

Artistille joka tekee todella pitkän päivän olis inhimillistä jos eka setti olis 20.00-21.30 ja toka 22-23.00 roudauksen jälkeen n 00.30 vois löähteä ajelemaan kotiin että ois pehkuissa 04.00 jos sitten enää sa unta...Työelämäkin kärsii sillä moni menee töihin aamusta ,elikkäs jospa alettais dokaamaan,jos pakko,aiemmin ja aiemmin kotiin :)

Jugi55

#490 Re: Re:

2012-02-21 00:10:55

#465: Yksi äänestänyt - Re:  

 

Kyllä Wallinin, Räsäsen ja Kataisen touhut on lähinnä naurettavuuden luokkaa. Itse kyllä olen tätä lakiehdotusta vastaan. Ei sitä "bilettämistä" voi aloittaa siinä 7 aikaan illasta ja lopettaa 11-12 aikaan, ei vaan käy. Ja ei en, ole yöihminen, päinvastoin aamuvirkku, mutta kyllä baarit ja yöklubit pitää olla sinne yön pimeihin tunteihin saakka auki, koska se fiilis on ihan erilainen. Ja niinkuin mainittu niin ei taida olla kyllä loppuun asti mietitty mitä kaikkea tästäkin seuraa myös yleisellä tasolla. Aika huimat 20 000 nimmaria keränny tän päivän aikana. Ja kyllä ne ravintolat kärsivät jos suuri osa baarissa käyvistä ihmisistä sijoittuu kuitenkin tuonne myöhempään iltaan.