Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Raitistunut alkoholisti

#892 Re:

21.02.2012 11:38

#890: -

Räsänen on hallituksen paras ministeri, jolta tulee teräviä näkemyksiä ja järkeviä aloitteita. Ravintolat voisi aivan hyvin sulkea viimeistään klo 01.30. Siihen mennessä jako on tehty ja viinaa läträtty ihan tarpeeksi. Ravintolaväki pääsee aikaisemmin nukkumaan. Kännisekoilut ja viranomaistoimet vähenevät. Aamukuntokin on bilettäjillä parempi, samoin taloustilanne. Jos joku haluaa ryystää läpi illan ja yön, hän voi jatkaa viinoitteluaan vapaasti kotonakin. Ravintoloitsijat itkevät myynnin menetystä, mutta ei kannattavuus voi olla aamuyön myynnin varasssa. Olkaapa nyt rehellisiä siellä ravintola-alan liitossa!

Vastaukset

marakatti

#904 Re: Re:

2012-02-21 11:47:43

#892: Raitistunut alkoholisti - Re:

fuulaaa sanon minä koko kommentti.

En usko ensinkään että Räsänen olisi paras, toisekseen ravintolat voi jo nyt sulkea klo 01.30 ravintolansa vaikka jatkoaika olisi siihen 3.30 asti. Tiedän että myynti keskiyön jälkeen on parhaimmillaan sinne klo 3 asti jos näin ei olisi niin tuskin kukaan viitsisi pitää puotiaan sinne asti auki kannattamattomana. kysynnän ja tarjonna laki. Viranomaistoimet on aina ja pysyy oli ne kapakat auki tai ei. Kännisekoilijatkin ovat aina oli ne kapakassa tai kotona, puistossa yms. Tietyt perusasiat ei maailmasta vähene vaikka millä rajoituksilla niin yritettäisiin. Ravintolaväki tuskin ilahtuisi pienemmästä palkasta sillä peruspalkan päälle jokainen halajaa ne ilta ja yö sekä sunnuntaityö korvaukset sillä ne ovat merkittävä osa pientä palkkaa.

Tiedän myös senkin että kun tuli jatkoaika ravintoloihin niin väki menee yhä myöhemmin ravintolaan juhlimaan ja osa juo jo kotona. Mutta alkuillatkin ovat työtä täynnä silloin käy sellainen väki ravintolassa joka ei aamuyön tuntien menoa kestä vaan nauttivat alkuillan rauhallisesta meiningistä drinkkiensä kera.