Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#901

21.02.2012 11:45

Jos kerran on niin, että kansa ei osaa käyttäytyä baarien jälkeen aamuyön pikkutunneilla niin ei muuta kuin baarit aikaisemmin kiinni.

Vaikka vapaa maa onkin niin ei se vetele, että känniset örveltää, hakkaa ihmisiä, rikkoo paikkoja, kuseksii nurkkiin ja raiskailee naisia.

Tämä on kyllä juhlijoiden ihan omaa syytä.

En ole uskovainen, käytän alkoholia. Mutta turha on poliisien vähiä resursseja tuollaiseen tuhlata. Asia korjaantuu aikaisemmin sulkemisella.

Sitä paitsi, tällainen adressi on muutenkin typerä, miksette voisi kertoa Päiville miten nämä järjestyshäiriöt saadaan vähenevään. Keskustelkaa siitä, ei ministerin erottamisesta.

Vastaukset

Järkeä!

#919 Re:

2012-02-21 12:00:02

#901: -

Miten se poistaa mitään ongelmaa jos baarit menee kaikki kahdelta kiinni? Edelleen ne kaikki juopot pääsee baarista samaan aikaan pois ja on siellä nakkikioskilla rähisemässä keskenään. Sen lisäks, kun ilta on vielä kesken niin mennään isolla porukalla jatkaan bileitä kerrostalokaksioon. Ja kaikki kiittää Räsästä siinä vaiheessa. Ratkaisu on samaa luokkaa kuin promillerajan lasku 0,2:een, ensimmäistäkään kahden promillen autoilijaa sekään uudistus ei pidä tieltä poissa, mutta perusihmiseen silläkin olisi se rankaisevin vaikutus kun ei tiedä voiko yhden ruokaoluen jälkeen mennä rattiin ja koska voi. Ja täysin turha kenenkään väittää että se yks olut milläänlailla vaikuttaa ajoon.

Vastarintaliike

#924 Re:

2012-02-21 12:11:10

#901: -  

 

. Räsänen ulos.. Siitä haahkasta ei ole ollut mitään hyvää sanottavaa.,!