Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Hanna

#1483 Poliisien resurssien vähentäminen?!?

22.02.2012 10:08

#1: -

Tämä Räsäsen ehdotus lisäisi poliisien tarvetta, koska alkoholin nauttiminen ei olisi enää valvovien silmien (portsarien) alla, ja tämä näkyisi suoraan poliisien kotihälytysten lisääntymisenä ja perheiden pahoinvoimisena. Nyt eletään nykyaikaa paluuta vanhaan ei ole, vaikka Räsänen miten haluaisi!!! Vaikka en itse olekaan ravintola-alalla töissä tai muuten käytä ravintoloiden palveluja kuin 1-2 kertaa vuodessa niin näen ehdotetun rajoituksen huonot puolet työssäni sairaanhoitajana. Todella typerä ehdotus kaikkien muiden ehdotuksien lisäksi. Rässäsessä ei ole nykyaikasta ministerin ainesta, joten olisi hienoa saada hänet pois tehtävästään. Mielestäni hän ei kykene suorittamaan hänelle annettuja tehtäviä vaaditulla tavalla!!!

Vastaukset

Nomolos

#1488 Re: Poliisien resurssien vähentäminen?!?

2012-02-22 10:20:23

#1483: Hanna - Poliisien resurssien vähentäminen?!?

Mikäli aukioloajat päivastoin Räsäsen ehdotusta, vapautettaisiin täysin, ei olisi valomerkkiä edeltävää paniikinomaista ryntäystä tiskille hakemaan vähintään niitä kahta puolenlitran tuoppia sitä nelosta.

Samalla myös ihmisten poislähtö baarista porrastuisi, sillä on typeryyttä väittää, että kaikki baarin asiakkaat välittömästi istuisivat aamu seitsemään saakka baarissa alkoholisoitumassa pelkän alkoholisoitumisen vuoksi.

Lisäksi, nykysysteemillä, kun ihmiset istuvat valomerkkin saakka baarissa ja poistuvat yhtäaikaa pihalle, niin siinä se vaaratilanne syntyy, kun baarinedustalle purkautuu yht'äkkisesti muutama kymmentä humalaista jotka ovat kaikki vetäneet valomerkkiä edeltäneet juomansa suoranaisessa hengenhädässä, että ehtii.