VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Susiaktivisti vuodesta 1975

#2543 Tukehdu nauruun, teet palveluksen luonnolle

02.03.2012 00:34

Perustelepa tuo lapsellinen syytöksesi, lapsi kulta. Tekeekö se minusta susivihaajan, jos käytän tervettä maalaisjärkeä susiin liittyen? Susi ei ole kaiken luonnon keskipiste. Koirasusi ei kuulu ollenkaan luontoon ja piste. Sitten luonnonsuojelun nimissä esim. kanahaukan rauhoittaminen oli virheliike. Sen seurauksena peltopyyt ja muut kanalinnut kärsivät. Merimetson suojelu on myös täysin väärin. Ydinvoima halutaan kieltää tarjoamatta vaihtoehtoa sen tilalle. Tässä nyt pari lisäesimerkkiä meidän luonnonsuojelijoiden virheliikkeistä. Jatkan luonnon hyväksi toimimista, mutta en hyväksy missään tapauksessa nykyistä linjaa. Susien pannoitus on hirveää eläinrääkkäystä, joka ei tuota mitään niin arvokasta tietoa, että se pitäisi sallia.

Vastaukset

nauruun tukehdun

#2544 Re: Tukehdu nauruun, teet palveluksen luonnolle

2012-03-02 08:19:47

#2543: Susiaktivisti vuodesta 1975 - Tukehdu nauruun, teet palveluksen luonnolle

Sinä,ystävä kallis,perustelit sen juuri itse :)) myös sen,että ns. terve järkesi on tulehtunut hyvin pahasti :))

eero

#2545 Re: Tukehdu nauruun, teet palveluksen luonnolle

2012-03-02 09:25:28

#2543: Susiaktivisti vuodesta 1975 - Tukehdu nauruun, teet palveluksen luonnolle

Jos tommonen 1975 sanoo itteään luonnonsuojeliaks,ni paljon on kupolis pielessä. käy niin sanottu läpiveto korvast korvaan.


Vieras

#2546 Re: Tukehdu nauruun, teet palveluksen luonnolle

2012-03-02 10:14:00

#2543: Susiaktivisti vuodesta 1975 - Tukehdu nauruun, teet palveluksen luonnolle Perustelepa tuo lapsellinen syytöksesi, lapsi kulta. Tekeekö se minusta susivihaajan, jos käytän tervettä maalaisjärkeä susiin liittyen? Susi ei ole kaiken luonnon keskipiste. Koirasusi ei kuulu ollenkaan luontoon ja piste. Sitten luonnonsuojelun nimissä esim. kanahaukan rauhoittaminen oli virheliike. Sen seurauksena peltopyyt ja muut kanalinnut kärsivät. Merimetson suojelu on myös täysin väärin. Ydinvoima halutaan kieltää tarjoamatta vaihtoehtoa sen tilalle. Tässä nyt pari lisäesimerkkiä meidän luonnonsuojelijoiden virheliikkeistä. Jatkan luonnon hyväksi toimimista, mutta en hyväksy missään tapauksessa nykyistä linjaa. Susien pannoitus on hirveää eläinrääkkäystä, joka ei tuota mitään niin arvokasta tietoa, että se pitäisi sallia.

 

Erittäin hyvää kannanottoa todellisen luonnonsuojelun nimissä...Vielä lisäisin tuohon metsien ojituksen lopettamisen, ja Metsäpeuran pelastamisen...