EI Moottoriurheilukeskusta Espoon Kauklahteen!!!

Kommentoitu viesti

Upi

#17 Sahaa omaa oksaa

07.03.2012 19:26

Onkohan järkevää tuollainen harrastuspaikka johon kaikkien on tultava autolla kun lähin joukkoliikennepysäkki on 4 km päässä? Tai onko järkeä lentää tuhansia kilometrejä lentokoneella nauttimaan hivelestä hiljaisuudesta joka yrittäjän mukaan laskeutuu talleille tasan klo 16.00. Eikös melu silloin juuri ala kun hevosharrastajat ajelevat henkilöautoillaan ees taas tallille ja takaisin, kenties yht. 4 kertaa (lapsien tuonti, pois ajo, lapsien haku, poisajo). Kulmakorvessa on nyt jo jonkinlainen moottorirata joka on sinne äskettäin siirretty Kellonummelta. Yrittäjä väittää että uusi moottorirata on laajenemassa Kauklahteen Kulmakorven puolelta. Missähän tällaisia suunnitelmia on esillä?

Vastaukset

Peace.

#20 Re: Sahaa omaa oksaa

2012-03-08 10:01:58

#17: Upi - Sahaa omaa oksaa

 

Eiköhän espoon kaupunki tarjoa noi suunnitelmat ihan julkisina tietoina, ihan jopa kaupugin omilta sivuilta. Ilmeisesti nyt ei ymmärretä myöskään sitä että kauklahdessa myös asutaan, ei pelkästään harrasteta. Pitäisi myös nyt vähän miettiä kaupungin kantaa asiaan, eli pitkällä ajatuksellahan homma menee niin, että kaupunki kun näkee muutaman vuoden päästä dollareita toiminnassa, aletaan rakentaa lähemmäs moottoriurheilukeskusta. Käytännössä se tulee tarkoittamaan tonttien pakkolunastuksia kaavan alta. Eikä ole ensimmäinen kerta. Mainitsit 4 kilometrin matkan pysäkille? Dösälläkö sinne moottoriurheilukeskukselle sitten mennään? Itselleni on ihan sama mitä tapahtuu, mutta luonto on kuitenkin tärkeämpi kuin joku moottoriurheilukeskus, minkä tuottavuudesta ei ole minkäänlaista varmuutta suomen kokoisessa maassa. Lisäksi se rakennetaan väliaikaisluvilla. Eiköhän järkevin ratkaisu olisi ollut tehdä yksi iso keskus helsinki-vantaa-espoo yhteistyöllä, paikkaan missä se ei tärvele luontoa ja ole haittana ihmisille ketä moottoriurheilu ei jaksa kiinnostaa.

tätiratsastaja

#21 Re: Sahaa omaa oksaa

2012-03-08 13:13:35

#17: Upi - Sahaa omaa oksaa

Tuota, tuolla _nimenomaisella_ tallilla käy lähinnä ihan aikuisia naisia omilla autoillaan. Ja on järkevää viitaten tuohon bussipysäkki juttuun. Kun tosiaan monet ovat omilla autoilla liikkeellä ja mitään pikkutyttö työvoimaa ei tuolla tallilla myöskään ole. Tosin itse entisenä tallityttönä ja nykyisenä tätiratsastajana voin sanoa, että ne tallityöt ja hevosen hoito ovat olennainen osa harrastusta ja itse ainakin aikoinaan tein sitä hyvinkin vapaaehtoisesti ja innoissani, sainpa palkaksi ilmaista ratsastusaikaa tai en.

Surullista, että kaikki täytyy sitten mitata aina tuottavuudessa ja rahassa, luonto saa aina väistyä kun ihminen rajattomassa ahneudessaan keksii miten sitä voi taas uudelleen ja uudelleen raiskata.