naimalakko

Kommentoitu viesti

epäpoliitikko

#360 Haudataan koko juttu

12.03.2012 09:51

Tässä taas nähtiin miten paljon tuollaiset poliitikot oikeasti "kannattavat" yhtään mitään. Suu vaahdossa ollaa lupaamassa sitä sun tätä ja sitten kun pitäisi itse seistä sanojen takana...
Tai ehkä Sinnemäki on tullut järkiinsä ja tajunnut kuinka luonnotonta on kuvitella että homot ja heterot ovat samanlaisia.

Vastaukset

tosipoliitikko

#361 Re: Haudataan koko juttu

2012-03-12 13:32:37

#360: epäpoliitikko - Haudataan koko juttu

Ai että asioiden luonnollisuudesta, luonnonmukaisuudesta tai luonnottomuudesta riippuu nykyään se, minkälaisia laillisia oikeuksia ja velvollisuuksia ihmisyhteisö jäsenilleen jakaa? Enpä tiennytkään, että avioliittoa esiintyy luonnossa. Ohjaat mut varmaan lähimpään apinoiden ylläpitämään maistraattiin, kun tietoa tuntuu olevan.

Entä onko jotain muita yhteiskunnalliseen järjestäytymiseen liittyviä juttuja, joissa ohjenuoraksi sopii tuo palvomasi luonnollisuus? Tuolla luonnonmukaisen käyttäytymisen kovassa ytimessähän esimerkiksi jätetään vanhat, heikot, sairaat ja vammautuneet petojen syötäväksi. Ehkäpä sun ohjeilla Suomikin saa vanhustenhoidon äkkiä huipputolalle, kun jätetään kaikki huonossa jamassa olevat oman onnensa nojaan, aivan kuin luonto tarkoitti.