Finnairin johdon kannettava vastuu

Kommentoitu viesti


Vieras

#19

14.03.2012 22:57

Olen kommentoinut asiasta Iltalehden keskustelu forumilla rekistöröity nimimerkki "otto4", aiheessa "Avoin kirje Finnarin Mika Vehviläiselle ja Hänen kaltaisilleen!" Kirjoitusta saa vapaasti lainata, jos edes saisimme jonkun yskomaan että epäoikeuden mukaisuuksista kirjoittajat eivät aina ole kateellisia, kuten tämä ko "hyvä veli" Finnairin hallituksen varapuheenjohtaja yritti selittää, eipä ollut miestä toteamaan että alkujaaan homman junaili tämä Taxsell, RKP on tunnettu boonuksie suosijoita.
Kun korosti että osakkeenomistajat maksavat nämä bonukset, unohti että ei omistajat maksaneet boonuksia kuin yhtiön kautta jolloin veroja jäi valtiolta saamatta. Eli selvyyden vuoksi jos maksavat saamastaan osingosta niin sitten vasta voi sanoa että omistajat maksoivat "viulut"! Terveisiä yrittäjältä joka otti voiton omasta selkänahasta, ja motivaattiona aina ollut ilo ja palkinto onnistuneesta työsuorituksesta.

Vastaukset

urrppo

#20 Re:

2012-03-14 23:05:21

#19: -  

 Olisin voinut allekirjoittaa tämän, mutta koska olen sitä mieltä että valtion pitäisi periä bonukset pois niin en allekirjoita tätä koska esittämäsi toimet ovat mielestäni riittämättömät


Vieras

#21 Re:

2012-03-14 23:14:58