Fivan tutkittava uudelleen Ikaalisten Säästöpankin toiminta

Kommentoitu viesti

Irma

#25

15.03.2012 09:10

Aurinkoista aamua taas. Oikeusmurha on voimakas sana mutta sitä mekin olemme käyttäneet,kun puhumme tästä prosessista.Mutta oikeus näyttää olevan sokea tai se ei ymmärrä läheskään niin hyvin kun kuvittelemme siinä asemassa olevien ymmärtävän.Onhan se nähty niin monissa muissakin tapauksissa tapahtuvan, joita saamme lukea. Lain suoman tuen turvin, jos osaa asiansa hyvin, pystyy toimimaan näin. Mutta mitä siis voimme tehdä jos laki, jota pitäisi noudattaa, sallii vääryyden tapahtuvan eikä halua/kykene sitä oikaisemaan? Tarkoitan meitä kaikkia en vain meitä.
Mitä jos virkatahot näkevät mistä on kysymys mutta laki ei anna mahdollisuutta puuttua? Sanoisin että siinä on paradoksi, joka pitäisi kyetä muuttamaan.
Ihmisten kanssa puhuessani ja saadessani kommentteja , ei ole jäänyt epäselväksi että tavallinen suomalainen tietää kuinka pitäisi toimia tehdäkseen oikein, ja tietää oikean ja väärän eron.
Kiitos

Vastaukset


Vieras

#27 Re:

2012-03-18 19:54:10

 

#25: Irma - Oikean asian puolesta!Voimia sinulle ja Voitolle.Jos mahdollisuuksia on, niin katsokaa loppuun saakka,josko oikeus voittaisi.Asko R.