Fivan tutkittava uudelleen Ikaalisten Säästöpankin toiminta

Irma

#26

15.03.2012 18:17

Mitähän se vaatisi että saataisiin huhtikuun puoleenväliin mennessä ne tuhat nimeä? Saisimme adressin eteenpäin koska he ovat hitaita käsittelemään asiaa ja tarvitsemme päätöksen aika pian.Ei puuttuisi paljon enää, viime viikonloppunakin tuli aiksmoinen määrä. Jos kaikki rykästäis vielä kun multa on ihmiset jo loppu.
Mukavaa iltaa.

Vieras

#27 Re:

18.03.2012 19:54

 

#25: Irma - Oikean asian puolesta!Voimia sinulle ja Voitolle.Jos mahdollisuuksia on, niin katsokaa loppuun saakka,josko oikeus voittaisi.Asko R.

Irma

#28 Re: Re: Askolle

18.03.2012 20:05

#27: - Re:

Kiitos Asko. Nuo sanat lämmittivät. On ihana huomata nimiä jotka tuntee vaikka ei ollakaan tavattu aikoihin. Ja te tunnette isän ja sitä kautta myös minut. Samat juuret, sama puu mutta uudet versot. Totesin jälleen tänään kotia tyhjennellessäni miten pajon mahtuu ihmisen elämään niin tavaraa kuin muistojakin.Jos kaiken menettää, muistoja ei milloinkaan.

Olen tehnyt tiettäväksi jälleen tänäänkin että tarina ei suinkaan ole lopussa ja vielä on tekemistä. Mutta huhtikuun aikana pitäisi saada ainakin tuhat nimeä jotta se vaikuttaisi selkeästi. Vielä parempi kun olisi tuhansia mutta tuhannella lähdetään yrittämään. Jos se ei toimi otetaan toinen suunnitelma.

Lämmin kiitos Sinulle ja kaikille muillekin joita en tunnistakaan

 

Irma

#29

23.03.2012 15:04

Kevätaurinko paistaa ja nostetta mielialaan. Vielä kuitenkin kerätään nimiä ja vapaasti saa linkittää edelleen. Ystävien ja tuttujen ja tuntemattomien tuki niin nimen muodossa kuin henkilökohtaisestikin on sellainen voimavara, joka pitää minut käynnissä. Se ei maksa edes mitään =). Kaikille aurinkoista viikonloppua ja kiitos.
Irma

#30

03.04.2012 21:15

Kiitos ystävät!
Irma

#31

16.04.2012 09:26

Kiitos kaikille teille jotka olette olleet mukana allekirjoittamassa. Nyt sitten lähdetään katsomaan onko meidän mielipiteillä mitään merkitystä. Kaikille ihanaa valon täyttämää kevättä siunausten kera.
Irma

#32 päätös

19.06.2012 19:52

Kaikille yhteisesti jotka olitte allekirjoittamassa tätä FIVAn vastaus lyhykäisyydessään. "Kun saatava siirretään ,uuden velkojan oikeus periä velkaa seuraa velkojan vaihtumisesta" Eli Pankki sai myydä velan. "FIva pitää asiaa tarpeeksi selvitettynä eikä siis tee mitään koska katsoo että asia on tutkittu riitävässä laajuudessaan"
Voi hyvät ihmiset .. asiaa ei edes tutkittu. Ottakaa opiksenne ja muistakaa suomessa ei auta sinua kukaan jos olet hädässä. Kun siis puhutaan laista tai oikeudesta, unohtakaa ne, sellaista ei ole. Tai ainakaan kukaan ei enää tiedä mitä ne tarkoittaa saati kuinka pitäisi toimia.

Nyt on toteen näytetty ettei yksittäinen / yritys saa tukea miltään suomessa olevalta instanssilta, sillä olen ottanut yhteyttä aivan kaikkiin. Suuryritykset ja rahan mahti on tietysti asia erikseen.

Toivon omalta osaltani kuitenkin laittaneeni kampoihin yleiselle käsitykselle ettei mitään voi tehdä, vaikka tulosta ei tullutkaan. On pidettävä itsensä ja läheistensä puolta ja vaadittava vastauksia ja toimintaa. Valitettavan usein taitaa kuitenkin käydä näin mutta periksi ei saa antaa koskaan. Niin jatkuu tämäkin vääntö sillä en anna edelleenkään periksi.
Kaikille kaunista kesää.

Vieras

#33

04.08.2012 14:40

Tutkomisen arvoinen asia.
korpee ja kovaa

#34 ei oo totta!!!!!

17.12.2012 20:33

nyt kaikki ikaalisten säästöpankin asiakkaat miettikää vähän!!!!!
pankinjohtaja vaan hymyili ja naureskeli koko asialle!!!
Aika uskomaton tapaus

#35 Re: ei oo totta!!!!!

17.12.2012 20:47

#34: korpee ja kovaa - ei oo totta!!!!!

Luusisi, että pankinjohtajalla (olikos se se akka?) on varaa laittaa legot kuntoon, ennenkuin tuollain naureskelee telkkarissa.

 

Tai ehkä se tietää, että joku kuitenkin tulee lyömään ne uudelleen vinoon...

Tervaskanto

#36 Mot-ohjelma

17.12.2012 20:51

Hei!
Olihan ohjelma! MOT: Kavaltajan kosto tänään 17.12.2012
Äärimmäisen hyvä ja selkeä esimerkki tiettyjen ihmisten moraalista ja/tai sen puutteesta.
Voitto Virtanen perheineen sai tänään satoja tuhansia uusia ystäviä ja tukijoita meistä tavallisista kansalaisista!
Voimia teille Voitto Virtanen ja perhe!
Missä oikeus

#37 Katso doumentti

17.12.2012 21:16

Aiheesta MOT dokumentti YLE Areenassa katsottavissa http://areena.yle.fi/tv/1772136
jan65

#38

17.12.2012 21:48

Törkeää toimintaa, niin pankilta,FIVA:lta kuin oliko se Tuulospuultakin. Ei tosiaan oikeus ja laki ole samoja asioita. Kaikki sympatia Voiton puolella. Pankin johtja kehtasi vielä naureskellakin televisiossa. Pitäisi laitta sähköposti tukkoon tyhjillä viesteillä. Voimia Voitolle ja hänen läheisilleen.
Fin fan

#39 Uskomatonta

18.12.2012 00:18

Nyt pikaisesti kansalaiskeräys Voitto Virtaselle, näin joulun alla voisi myös Pelastusarmeija antaa osan patojensa tuotosta Virtaselle.

MOT:lle suuri kiitos ohjelman tekemisestä, siinä erottui parhaiten Suomessa vallitseva hyväveli-verkosto ikinä....

Myötätunnosta tyhjennän huomenna tilini Säästöpankista. Nostetuilla rahoillani aion vaivihkaa
kysellä, olisiko heillä myytävänä velkakirjoja Finvan sallimien sääntöjen puitteissa.

Ällöttää niin että ruoka ei maistu ja uni ei tule......
Guevara

#40 Ratkaisu

18.12.2012 10:17

"Ei ole mitään asiaa mitä väkivalta ei ratkaisisi". Liituraitaväellä on rahaa ja tietynlaista valtaa, mutta todellinen valta on aina kansalla. Jos ajatellaan mitä he pelkäävät eniten on terveyden menetys (tietysti kuoleman ohella). Jos meillä ei ole muita keinoja käydä oikeutta ja tehdä politiikkaa niin tämä on sitä kieltä mitä hekin ymmärtävät. Jaloilla äänestäminen on tietysti toinen voimakas keino yksittäisiä yrityksiä vastaan, mutta kun puhutaan syvemmälle ulottuvista kitkemättömissä olevasta rikollisuudesta terrorismi tai vallankumous jää ainoaksi toimivaksi vaihtoehdoksi. Tähän on näköjään ja valitettavasti tultu Suomenkin maassa.. Kysymys on vain osaammeko kohdentaa tämän luontaisen tarmomme keskenämme nakkikioskilla tappelusta hieman sivistyneempään ja tarkotuksenmukaisempaan suuntaan. Asia on kuitenkin se että jos tämä maa ei hoida asioitaan fiksusti niin sitten nämä konstit ottaa käyttöön sellaiset sekopäät että tulos on viime päivien Amerikan mallin mukainen. Luottamus tämän maan "systeemiin" on säilyttävä. Liituraidat, älkää tehkö tästä vaikeampaa.
ihmettelen vaan

#41 Kylla suomi osaa

18.12.2012 14:56

Tuollaaset tuomarit ja koijarit pitas poistaa,ovat liian puolueellisia ! Tilalle Puolueeton ja toimeenpanovaltainen elin.
Tavallisella suomalaisella moraalilla varustettu ihminen

#42 Kekkosen aikana

18.12.2012 15:03

Kekkosesta voidaan olla montaa mieltä, mutta tarvittaessa hän antoi "sanansäilää" kekkuleille, kun hiekkalaatikossa ei enää toimittu oikein. Eikö tässä maassa enää kukaan sano tuollaisille päättäjille, että "sulla on viikko aikaa korjata tuo asia". Tyhmempikin ymmärsi, että vaihtoehdot oli vähissä. Myllykirjeitä pitäisi FIVAsta lähteä Ikaalisiin ja Asianajajaliitosta sinne yhden asianajajan suuntaan.
Yrittäjä minäkin

#43 Huonosti menee..

18.12.2012 23:37

..Tuulospuu Oy:llä ainakin tämän mukaan: http://www.finder.fi/Puunty%C3%B6st%C3%B6koneita,%20sahakoneita/Tuulospuu%20Oy/TUULOS/taloustiedot/227244

Firma on raskaasti tappiollinen, vain yksi voitollinen tilikausi viimeisenä viitenä vuonna ja yrittää paikata talouttaan täydellisellä huijauksella mikäli MOTia uskominen. Firmahan alunperin osti ne 75 rekkakuormaa tukkia, mutta jätti maksamatta perien nyt omia maksamattomia saataviaan alkuperäiseltä uhrilta! USKOMATONTA!

Viimeisimmät tilinpäätöstiedot on toimitettu näköjään vuonna 2008, joten saattaa hyvinkin olla, että firma on jo konkurssissa. Tai sitten ovat ennakoineet kohun ja laiminlyöneet lain edellyttämän taloustietojensa julkaisemisen tietoisesti viime vuosien ajalta. Tulostietojen toimittamatta jättäminen PRH:een on siis lainvastaista. Tuo p-läjä haisee kauas. Mikään firma ei kestä vuosia jatkuvia tappioputkea ilman, että sitä rahoitettaisiin kyseenalaisilla keinoilla. Veronkierrolla ja huijauksilla.


Täältä löytyy yrityksen päättäjät, eli sylttytehdas: http://www.finder.fi/Puunty%C3%B6st%C3%B6koneita,%20sahakoneita/Tuulospuu%20Oy/TUULOS/paattajat/227244


Pitäisikö tässä alkaa ottamaan oikeutta omiin käsiin? Ainakin levittämällä MOT-ohjelmaa mahdollisimman monen katsottavaksi. Uskomatonta, törkeätä toimintaa. Mukamas oikeusvaltiossa, Suomessa!

Kristina

#44

19.12.2012 02:37

Katsoin MOT ohjelman ja tämä ylittää lautamiehen ymmärryksen totaalisesti.Härskiä ja törkeää toimintaa. Tällaista oman käden oikeutta ei Suomessa saa eikä voi hyväksyä millään syyllä. Tässä pitää välttämättä avata juttu uudestaan ja antaa valituslupa. Jos oikeus toimii näin, ei kukaan voi luottaa siihen, että Suomi olisi oikeusvaltio!
Sirppis

#45 Usko menee!

19.12.2012 07:38

Tässä se kiitos pankki-uskollisuudesta nyt seisoo!

Ei voi enää luottaa edes pankin toimintaan, pieni ihminen on vain pölyä pankin lattialla ja suuri häirikkö asioidessaan pankissa. Olipa kyse Otosta tai Panosta, aina asiakas maksaa ja kalliisti.

Uskomatonta, kuinka pankki voi myydä minut velkavangiksi jollekkin kierolle "roope-Ankalle"? Mistä turvaa pienyrittäjälle?

Pankit rikastuivat aikoinaan jopa testamenttien kautta, vanhan papan testamentin saatesanat olivat; "X"säästöpankki on hoitanut rahojani niin hyvin että, viimeisenä tahtonani haluan luovuttaa kaiken omaisuuteni "X"säästöpankille.

"Rahat sukanvarteen ja oravannahat käyttöön"!

Vieras

#46 Re: Mot-ohjelma

19.12.2012 15:04

#36: Tervaskanto - Mot-ohjelma

Tuo lämmittää meitä. Tämä adressihan tehtiin fivaa varten ja siitä ei ollut mitään hyötyä. huomasin vasta että tänne on tulvinut nimiä. Mikä ettei voihan sen lähettää uudestaankin uusien nimien kera =)

Yksin tahkottuuaan vuosikausia, on mukava huomata että ihmiset ymmärtää. Tämähän voisi olla kenen vaan tapaus ,ikävä kyllä niin olen ajatellut ja pankkirouvan kanta vahvisti sen. Olkoonkin vain lainsäädännöllisesti turvattu, ihmisethän täällä niitä säätää. Olis varmaan aika tehdä taas joku uusi.

 

Kaikille uusille kirjoittaneille siunattua joulun aikaa Irma

Oikeutta Voitolle

#47 MOT - Kavaltajan kosto dokumentti

19.12.2012 21:08

Tässä linkki mot - kavaltajan kosto
ohjelmaan joka käsittelee ko. tapausta
http://youtu.be/6yhGo5c1u70
varjo MOT

#48 kavaltajan kosto

20.12.2012 07:47

voitto puhalsi pankille vakuutena olleista metsistä puut alkuvuonna 93 ja ja ajatti ne tourun sahalle hauholle turvaan ulosotolta.hän myi niistä tilinpäätöksen mukaan vuoden loppuun mennessä
757.663:85 mk edestä.myymättä jäi taseen mukaan 575.149:00 mk arvoinen varasto.nämä rahat olisiva
kuuluneet ikaalisten säästöpankille.vouti oli saanut ikaalisissa ulosmitattua n.300 m3 kuusipuuta,joiden ulosotto antoi pilaantua metsälaanilla kesästä 93 kesään 94,jolloin ne olivat lähes arvottomia.olisi voitto näillä rahoilla lyhennellyt velkojaan kummasti ikaalisten pankille.
voitto puljasi myöskin kotitilastaa jäljellä olevan osan maatalous ja koti-irtaimistoineen hallintaansa pilkkahintaan,kun oli ensin myynyt rantatontit,hakannut metsät ja vuokrannut asumuksen koirasiittolaksi.sitten vielä ruikuttaa mot ohjelmassa rakennetuissa kulisseissa miten
pankki teki niin väärin.pankin saatava oli tuolloin 2.903.000mk.velka kun paranee vanhetessaan.olisi hoitanut aikanaan pois kun olisi voinut.nyt velka on lähes 8.000.000mk.kuka on tosiasiassa syyllinen voiton ahdinkoon?yli 20 vuotta jatkunut ahneuden piru.muut kärsikööt kunhan saan itse mahdollisimman paljon.tämä yhteenveto perustuu voiton toimittamiin asiakirjoihin
ja on tosi...ja päihittää ylen esittämän surkean mot- kyhäelmän mennen tullen.
vieras 2

#49 Re: totuus vaan on erilainen kun Virtasen "totuus"...

20.12.2012 10:36

Kari Mäkinen
Adressin tekijä

#50

20.12.2012 10:46

Käsittääkseni Voitto velkaantui ennen kaikkea siitä syystä, että Ikaalisten Säästöpankki realisoi Ikaalisissa sijainneen hänen omistamansa maatalousyhtymän lainan vakuudet. Olen antanut kertoa itselleni, että maatalousyhtymä pakkohuutokaupattiin murto-osalla todellisesta arvostaan ja ostajana oli pankin johtokunnan jäsen. Oriveden säästöpankin joutuessa vaikeuksiin sieltä lainoitettu tonttialue realisoitiin myös alle todellisen arvonsa. MOT-ohjelman julkaisemisen jälkeen olen saanut yhteydenoton, jossa eräs toinen yrittäjä kertoo tulleensa Ikaalisten Osuuspankin (eri pankki, siis) huijaamaksi 90-luvulla. Rikostutkinnassa löytyi asiakirjoja, joita pankin oma henkilökunta ei ollut löytänyt. Ahneutta meissä ihmisissä varmasti on kaikissa, mutta pankkikriisi antoi hyvät mahdollisuudet niille, jotka uskalsivat heittäytyä röyhkeiksi. Voitolla olisi varmasti ollut eväitä maksaa (epäeettisesti syntynyttä) pankkivelkaansa - jos vain pelin säännöt olisivat pysyneet reiluina. Valitettavasti pankit rahastivat, kun niillä oli piikki auki valtiolle. Meisun toiminta puolestaan tyrehtyi nyt suurennuslasin alla oleviin puukauppoihin.

Toistaiseksi ei ole näytetty toteen, etteikö Meisun puiden katoaminen sahalle olisi ollut todellinen tapahtuma. Tässä tapauksessa on siis vastakkain kaksi saatavaa, jotka ovat kuitenkin syntyneet aivan eri tavalla: toinen on epäeettisen pankkitoiminnan seurausta, toinen seurausta rikosoikeudellisesta vastuusta. Lamavelkoja varten säädettiin laki velkojen vanhenemisesta, varmasti osittain siksi, että havahduttiin siihen, kuinka huonosti asia aikoinaan hoidettiin, kun tuki ohjattiin pankeille. Tähän velan vanhenemiseen Voitto, monien kaltaistensa tavoin, olisi mielestäni ollut oikeutettu. Mutta rikosoikeudellinen vastuu on mielestäni aivan eri asia. Siksi tuntuu todella kummalliselta, että kahta aivan eri tavalla syntynyttä saatavaa on edes yritetty pitää samanarvoisina. Toki näin voidaan ajatella jos teknisesti nähdään vain raha ja velka, mutta kyllä nämä taustat mielestäni pitää ottaa huomioon.

Käsittääkseni Voitolla ei ole yrityshistoriassaan mitään moitittavaa - luulisi, että ne olisvat tulleet esiin silloin, kun hänen yritystensä velkojen vakuuksia on realisoitu. Jos vastapuolella olisi pitävää näyttöä aiheesta, niin totta kai se pitää kuulla ja huomioida. Asiaomainen ei kuitenkaan suostunut haastatteluun eikä lakimieskään ottanut tämänsuuntaisia asioita esille. Miksi? Otan kyllä mielelläni vastaan kaiken mahdollisen tiedon aiheesta. Valitettavasti en aivan pystynyt seuraamaan varjo-MOT -nimimerkin ajatuksenjuoksua, vaikka kovasti koetin pohtia ja eritellä viestiä.