Lapsen vieraannuttaminen rangaistavaksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#12

16.03.2012 23:13

En allekirjoita. Aion kertoa tyttärelleni miksi ei isäänsä näe kunhan on tarpeeksi vanha. Herra kävi hakkaamassa oveamme puukolla tms ja ilmoitti polttavansa asuntomme. Kaikki tämä isyystutkimusten takia. Minulle on ihan sama kasvaako koskaan henkisesti, mutta mikäli voin vaikuttaa asiaan niin ei tule tytärtään tapaamaan ellei tyttö itse etsi käsiinsä aikuisena (mikäli edes kiinnostaa kun kuulee isän teot)

Vastaukset

Marmeladi

#33 Ei tämä sinulle olekaan!

2012-11-25 21:41:22

Etkö ymmärrä ettei tämä koske sinunlaisiasi vaan vanhempia jotka estävät tapaamisen ihan kunnollisilta tavallisilta vanhemmilta. Ei tämä adressi ole sinua varten. Vieraannuttaminen on todellista ja lapselle vahingollista. Sitä ei voi ymmärtää muut kuin sen kokeneet. Tässä ei ole kysymys siitä että väkivaltaiselle pahoinpitelijälle kuuluisi antaa oikeudet. On olemassa luonnehäiriöisiä vanhempia joille on nautinto tehdä kiusaa toiselle vanhemmalle eron yhteydessä.

Käyttää lasta koston välikappaleena. Tästä kaikestahan kärsii eniten tietysti lapset.

 

Mitenhän se nyt menikään...

#145 Re:

2016-10-08 18:32:49

#12: -  

 Isäkö pillastu siitä että joutui isyystutkimukseen, et sallinut sitä hänen halutessaan vai kertoiko tulos ettei ollut isä?

Koittakaahan laittaa tällaisiin viesteihin kaikki asiat niin kuin ne on.

Omalla kohdalla oli 3 mahdollista isäehdokasta ja äiti oli niin paljon mahdottomasti nyreissään kun ei paljoa hymyä huulilla näkynyt odotusaikana eikä sen jälkeen.

Tässäkin tapauksessa olisi kyseiselle laille käyttöä sillä lapselle tuppaa ilmestymään yllättäviä aikataulumuutoksia mikäli isä erehtyy jotakin asiaa moittimaan, äidillähän luonnollisesti on oikeus puuttua kaikkeen "lapsen edun" nimissä.

Pienellä paikkakunnalla asuttaessa äiti tuntee aiemmalta ajalta kaikki perheneuvolasta ja sosiaalitoimistosta joten se siitä asioiden tasapuolisesta käsittelystä.

Tämä kirjoituksen tynkä oli raapaisu yksittäisen tapauksen ja samalla isomman ongelman pintaa.